slut för idag

TILLBAKA TILL VARDAGEN

följ med

http://intresseakuten.blogg.se/

men självfallet

förvånar det mig? nej inte direkt... det regnar nämligen här i Vänersborg.

Kul att jobba nu då...

men nu längtar jag tillbaka till spanien! så får nöja mig med att kolla lite bilder och sådär. Bjuder på filmerna från jennievisiten.



Jag blev lite hatad efter den här dock :-)



och lite spansk musik i port vell :-)

måndag i verkligheten

så har jag kastats in i verkligheten med en fet smäll. Idag så började jag ju jobba. Och det var kul. men det här med att vara tillbaka från barcelona kändes mer som en semester och inte ett livsval. Allt var sig likt och jag fann rollen där nästan direkt. Men sure thing, skönt att tjäna pengar utan att sälja sockar! Dessutom så kan jag äta glass på arbetstid, vad är inte det för lyx!

Ska skriva snart en såndär 10 i top lista med saker som jag gillade med Barcelona, sen ska jag fixa iordning den gamla bloggen för att fortsätta skriva där. Men nu så får jag skriva här och det tycker jag är trevligt ändå. Barcelona är ju fortfarande ganska nära eller hur :-)

Annars vad händer i mitt liv, jag flyttade igår (igen) och idag skulle jag försöka ordna min första maskin tvätt, vilket inte gick. Hushållsnära tjänster är inte direkt min grej. Men det ordnar sig alltid. Jag har annars en mamma som kan tvätta mina kläder, vilket drar ner mina självständighetspoäng en aning.

Sen är det där med datorn också. jag tror den är sönder.... men blundar åt problemen och tar och äter ngt istället. Falukorv och snabbmakaroner låter som dagens nytto och hälsosamma mål.

i'm "home"

landade i sverige igår. nu har jag fått en natts sömn, och snart ska man försöka ta tag i livet ordentligt igen. Alla lösa trådar ska knytas ihop och jag kommer vara supernöjd med livet i fortsättningen. Kom hem till 3 små kattungar och smälte direkt :-)

Resan gick för övrigt bra och vi lyckades att inte ta död på varandra, jag och jennpa, det är positivt. Jag kommer ladda upp bilder och även någon film lite senare, när jag kommit till ro. Och så får man ju skriva en trevlig resumé för nu när man är i Sverige på obestämd tid, så är det dags att lägga ner bloggen. Men det gör jag inte idag!

Kram på er.

RSS 2.0