trubbel?


Underbar dag igår, helt underbar! Parque Güell och fika i strålande sol! Sen utgång på kvällen och så vaknade jag upp till ett molnigt men fortfarande bra Barcelona. Mina planer för idag är att jag ska ta en kaffe på plaza del diamant eller de sol och sen vet jag inte så mycket mer. Kanske man ska titta på melodifestivalen på svt play... men å andra sidan finns det klart mycket roligare saker att göra.

Men jag har lite bekymmer jag nu. Fick reda på av Meagan som hade pratat med profe Gabriel att det inte finns morgonklasser i min nivå från och med måndag. Vilket betyder att jag ska ta klasser på eftermiddagarna istället. Problemet är ju att jag jobbar ju från tre till nio och jag har två veckors uppsägningstid. Vilket resulterar i att jag antingen får missa jobbet i två veckor eller missa skolan i två vckor. Och jag är lite förbannad, för det första så kan man säga det här till mig direkt och inte till meagan. För det andra så kan man säga det lite tidigare än fredagen innan. För det här har de vetat sen igår att det inte skulle finnas tillräckligt med folk. Men men, jag ska prata med Estér på måndag för att se till att ordna detta, kanske jag kan göra hemuppgifter nu dehär två veckorna jag har uppsägningstid? (+måste då fixa ett annat jobb fort som fan)

 Fixa det måste man, men nu är det helg och jag tänker inte vara den som är den och oroar mig en underbar lördag och en kommande fantastisk söndag! Kanske ska jag dra in till stan och boka tatueringstid nu? Njae, frukost och film först!
abrazos mis amigos

torsdag - 26/02/2009

Vad har hänt i mitt liv här i barcelona sen igår? Ja du, jag klarade provet! Yes, nivå C1 påbörjas på måndag. En annan rolig sak, jag har bara 8 veckor kvar på spanska kursen, det är ju typ ingenting! Läskigt att jag ändå har klarat av 24 veckor nu.

Men, jag kommer inte lämna spanien! Nej, jag vet vad jag ska göra i sommar. Jag ska nämligen till Mallorca den 9e juni för att köra en bartenderutbildning på tre veckor. Varför kan tänkas? Ja men såklart för att göra något roligt i sommar, få chans till jobb i spanien och det kan behövas bra bartenders i UNF så småningom. Och dessutom så är den på Mallorca. Hur kul är inte det liksom?

Nu ska jag nog ta och försöka sova lite, imorgon är det fredag! que fantastico, no? :-)


tarta de manzana

Si! Baktanten Magnus har nu gjort sin första paj, någonsin och jag tror att den blir bra. Sitter i ugnen för tillfället och ska snart tas ut, och inätas med vaniljsås och cocacola. Dags för seriöst sista minutenplugg för imorgon. Tror dock inte att jag kommer klara provet. Första gången som jag känner att jag kommer behöva repetera kursen, kanske inte hela, men det känns inte bra. Ska göra det jag kan för att klara provet dock. Så håll för tusan tummarna!

Ja annars så vad har hänt? Jag har tatt bort mitt samvete i jobbet och tjatar och säljer. Det funkar, jag har roligt under tiden ibland. Och mina cafés con leches gör allting bra mycket bättre. Jag har också idag skickat iväg en anmälan till bartenderkursen i sommar. Jag är sjukt sugen på detta och satsar just nu, om man inte vågar nu, när tusan ska man våga annars?


Jag har också hittat mitt nästa motiv för tatuering, som ska göras på födelsedagen eller runt omkring denna dag då jag träder in i vuxenlivet på riktigt. Så om ni nu tänker på födelsedagspresent, familjen, så är bidrag mycket välkomnande. Men visst tycker ni att på högerarmen så kommer den passa?

Nu blev det äppelpajen!


magnus - bartender?

Vad ska göra i sommar? ja du, det är den stora frågan. Men just nu så är jag ritkgit sugen på att dra iväg på en bartenderkurs på mallorca. Så sugen faktiskt att jag har näst intill bestämt mig. Kollade upp priser och datum igår och jag blir mer och mer sugen. Vill ju stanna i Spanien så varför inte.

mojitomagnus goes for real
kommer hem i maj dock

[frågetecken]

När jag skulle starta datan i dag så var det fel igen. Något systemfel med skadadde filer och det går inte ens att komma in. Tillbaka till ruta ett och det gör mig smått frustrerad. Lyckligtvis hann jag ladda upp carnevalsbilderna på facebook, men resten (montserrat, sverigebesök, jul med mera)... ja dem är förlorade. TYPISKT. Men jag har lyckats att skicka iväg två paket sockar redan, det är ju "positivt"


23/02-09

02:00 och jag har fixat datorn! med den kom en massa överaskningar, skitsamma nu. Jag har inget intressant att skriva nu. Men ja, imorgon kommer en liten updatering från Carnevalen, bilder på densamma och annat. Jag hoppas jag vaknar gladare imorgon, men tycker det är rätt komiskt att det alltid händer mig.

Dagens sanning blir i alla fall: Man ska aldrig dyka i om man inte kollat hur botten ser ut först. 

sol i sinnet!

Kan man fatta hur man bara kan ändra humör efter en dag? Idag är surpuppan borta och idag är solskenet magnus framme och lyser på alla som vill. Jag känner mig fantastiskt pepp och inte bara det, jag nuter över att vara i Barcelona. Jag tror mycket har med alla vårkänslor som poppar fram.

Rosa blommor på en massa träd och gröna små knoppar, blå himmel och solsken varje dag, det är inte något som finns i Sverige just nu. Och när jag tänker på att jag ska flytta tillbaka i maj så får jag lite ångest. Det är ju 2 månader kvar bara, och jag kommer inte hinna bli trött på Barcelona och Spanien tills dess. Nej, nu rullar tankarna på att stanna kvar, flytta till Murcia och spendera hela sommaren (förutom vecka 30) på en playa och leva livet. orka ha en fast plan liksom. Fick ett mail från Stena Line idag och platserna för vårsäsongen var fyllda men de hör av sig senast vecka 16. Me da igual ahora pero sea un opportunidad...

Jag måste också berätta att jag har haft helt sjukt konstiga drömmar de senaste dagarna. I torsdags drömde jag om att jag var med i filmen DET och det var ritkigt läskigt, jag vaknade helt svettig och rädd. Den där clownen är inte att leka med och drömmen var helt surrealistisk, med tunnlar, ett kök och den här clownen som ska äta upp mig. Mardrömmar är inte vanligt nu liksom och fattar nada vad den betyder. Och inatt drömde jag också sjukt konstigt. Om jobbarkompisar som tröttnat på jobbet och blivit sjöjungfrur istället och under stormar låg de på stranden, samtidigt som jag skulle få sparken om jag inte hade delaccept och sålde. Det kan jag i och för sig förstå att det har med oro för jobbet att göra, men vad tusan kom sjöjungfrun med i bilden?

Ikväll ska jag på middag hemma hos Meagan och jag är superhungrig! Det ska bli ritkigt roligt och kul start på helgen. Mina planer är i alla fall sol-sol-sol och lite festande i Sitges. Mest sol dock. Man ska tillvara på den energi man får och om man då kan sitta på en strand finns det inget att klaga eller tveka på. Fan vad världen är underbar!

pissskitrövuschbläfy

Jag vill fan inte mer, idag har varit en jävla skitdag. Först så gick dagen bra, solsken och Carnaval i skolan och riktigt trevligt. Men sen gick det bara utför. Paquita är en riktig cotillera som håller på och skvallra om allt och inget och just nu är hennes favoritämne Karin, den andra som bor i lägenheten. Och om hon då snackar om henne så mycket till mig, vad säger hon då om mig till henne? Ja det gjorde inte dagen bättre. Sedan på jobbet så kommer jag fram till ytterligare en dag med pipande i örat och inga sälj och inga socks-for-her-arbetskamrater. Min spanska mobil har inte heller kommit och nu börjar jag bli frustrerad.  Livet är inte rättvist.

(men och andra sidan, sitter du i Barcelona, har 20 grader i februari. får lön om en vecka och ska till Sitges och Carnaval på lördag.)

OCH DATORN FUNKAR FORTFARANDE INTE! den är nyinstallerad och så, men den hittar inte nätverkskortet, och hur fan ska jag fixa det, dessutom är det XP proffesional som är installerad och inte Home Edition... Support, nu tack!

Nu då: jag ska kolla efter lite jobb på Ramblan innan jag går hem och sen blir det att sova ett tag. Eller se på TV, det är också ganska roligt. Sen väntar jag fortfarande på samtalet från Stena Line, det är tur att de kanske inte har ringt idag och fått en surpuppa på linjen. Jag slutar här innan min pessimism smittar av sig.

varför jag jobbar kvar...

  1. Pengarna?
  2. ...
  3. ...
  4. ...

24

det handlar om grader! 24 fucking grader och stralande solsken! Kunde ga till jobbet i tshirt, med en glass i handen och bara njuta. hur ofta kanns det som sommar i februari? helt absurt! och jag alskar det! Hoppas pa detta vadret till helgen. Da ska jag till Sitges, som en spindel!

Hur ser det ut hos er?

trevliga tisdag

fick precis höra av emma att morfar låg på sjukhuset och tankarna bara virvlade omkring i mitt lilla huvud innan mamma hann svara. Men nu är jag lite lugnare. Morfar har vatten i lungan och ligger på NÄL, men det ser bra ut. I alla fall vad mamma sa till mig. Min lilla lilla morfar. Vad jag tycker om dig! Det är inte roligt att vara orolig i ett land på andra sidan Europa.



Idag har vart en bra dag annars. Jag har njutit av det fina vädret och när jag skulel cykla till jobbet så ja, då gick mitt framhjul sönder. Tur att det inte var  "min" cykel trots allt. Men jag lyckades komam till jobbet och här sitter jag nu nästan 6 timmar senare och har ett kontinueligt pipande i mina öron. Inga samtal och det betyder inga sälj och inga extra pengar!

I Spanien är det tillåtet att ha 5 stycken Marijuana plantor i sitt hem. Men det är förbjudet att sälja och köpa. Det tycker jag är underligt. Och jag tog upp denna paradoxal idag med min lärare och han flippade totalt. Jag hade världens diskussion om varför det är löjligt att ha en lag som säger att det är okej att använda knark och en som säger att det inte är det och att spanska staten borde förbjuda att ha små maruijanaplantor i sitt hem. Jag gillar verkligen inte allt jävla hash som finns i den här staden. usch och fy!

Vad mer... idag ska jag äntligen ordna datorn och jag ger mig inte förrän det blir bra!
Kram!

Revolutionary Road

filmen som jag såg blev inte Benjamin Button - den får bli nästa måndag istället. Meagan blev sen och filmen hade precis börjat. Men inte hängde man läpp för det, det fanns fler bios i v.o.s som vi kunde se på. 

Så igår blev det denna filmen:



Revolutionary Road

Kate Winslet och Leonardo DiCaprio tillsammans blir hur bra som helst på bio. Fantastisk film och jag uppmanar alla att se den. Värt pengarna helt klart. Filmen handlar om hur livet inte alltid ter sig som det man vill och hur viljor, känslor och handlingar inte stämmer överens med varandra eller hur andra tycker, känner och tänker. Vilken roll ska man ta och vilken roll borde man ta och gentemot varandra i en relation? Det var frågor som filmen tog upp ur ett tema från en slentrian suburb och allt vad livet där handlar om. Desperationen i Kates och vilsenheten i Leonardos agerande är fantastiskt. Deras rollspel gentemot varandra skulle inte kunna bli bättre och hur de byter dominant roll mot varandra är makalöst. Vem ska man hata, vem ska man älska i den här filmen vet man inte och är upp till var och en som ser den. Men om du inte har sett den än så är Revolutionary Road något för dig! 

SE DEN!

när det inte ringer på jobbet

Jag tänkte bara tipsa om detta en snabbis...
KLICK

biomåndag


Jag har riktiga förväntningar på denna film, vad jag tyckte får ni höra imorgon
har du sett den?

dagens filmtips

Idag sa ska jag tipsa om kanske den basta filmen i varlden. I cry like a baby! Men helt arligt jag och morsan sag den har ilmen i julas och patetiskt som det kan synas satt vi bada i varsitt horn och bara lipade. En feel good movie. Har du sett den forut?

Inte? Har har du en scen som jag bara alskar!

don't play if you're not in for the game

dia de sant valentin ayer, vale, no paso nada... estoy en Barcelona y mi favorita esta en Suecia por el momento. Pero todo fue bien tal vez, estuve en el entro, compriendo lo todo; vaqueros, tshirts, una bola de fruta y ademas dos parejas de converse. Bien para mi! a mi me gustan muchisimo los converse y cuando habia una oferta de 2 para 1, yo lo compro! Por la noche estuvimos en un bar, 23 princesa, que estaba un bar maravilloso, y despues una cerveza en Ryans me fue a casa.

Idag, ska jag snart bege mig in till plaza sant juan och kolla pa manskliga torn. Det tycker jag ska bli coolt att se dem i verkligheten iaf. Jag ska forsoka lagga upp bilder ocksa, for nu borjar jag bli frustrerad att varken skriva korrekt och inte kunna ladda upp nya bilder.

Ja igar var ju alla hjartans dag, den firas inte direkt i spanien som jag har sagt och tack och lov for det, jag tycker den dagen ar otroligt overskattad, det finns ju 364 dagar till att visa att man tycker om sina nara och kara. Men men, det ar val kanske som mors dag, det maste finnas speciella tillfallaen dar man unnar ngn lite extra uppmarksamhet.

Till familjen; jag har inga pengar pa mobilen, finns det mojlighet att ni kan ladda pa en hundring via natet? eller sa har jag fatt ett brev fran halebop. I det finns det en kod, skulle ni kunna skriva den som en kommentar? Jag kan liksom inte ens svara ifall ngn ringer

Vale, nu ska jag snart hoppa in i duschen.
skriver kankse mer senare... puss!

love to love


friday 13th

Fredag den 13e idag och det är 8 månader sedan jag tog studenten! Värst vad tiden går fort eller hur :-) Vem kunde ana att jag skulle sitta här, i Barcelona och ringa och sälja sockor den otrilgt roliga dagen för 8 månader sedan. Inte jag i alla fall, men jag klagar inte alls! I spanien är det inte helelr fredagen den 13e som betyder otur utan tisdagen den 13e. I och för sig bryr jag mig inte direkt. I'm a lucky fellow.

I helgen så kommer jag bara se till att njuta av det fantastiska vädret. Det känns verkligen som vår nu. Solen steker och hela jag är fylld av energi. Ska nog upp till labyrintparken eller ner till stranden och läsa eller något på dagen. Kvällen ska jag i alla fall spendera i Born och hänga med klasskompisar och vänner.  Skit i att det är alla hjärtans dag, det är en överskattad högtid och firas inte speciellt i Spanien heller. Den dagen firas senare under san juan. Dessutom så är jag inte i sverige...

Andra planer för helgen... nej inga alls! Vilket känns bra. Ska kanske ta ytterligare ett steg i att lära känna mina lägenhetskamrater, typ en fika eller något.

Bilder från studenten!

   

vart är jag om 8 månader nu måntro?


good for me

datorn är fortfarande inte fixad, jag är inte smart när det kommer till teknik och kommer låta det vara så ett bra tag till. Försökta sätta in bilder ändå men det gick inte, då datorn inte hittade kameran. Ni få men trogna läsare får stå ut med en tråkblogg ett tag till, tills den dagen då jag fattar design också.

idag gick det bättre. Jag gillar kanske inte mitt jobb sådär riktigt mycket, men va fan det är pengar, gruppen är sjukt skön och jag har internet. Vad ska man klaga på? Dessutom pratar jag spanska. Jag kan verkligen prata spanska nu och det gillar jag!.
 Annars så ja, idag klippte jag mig, och nu är allt tjock fett hår borta, men ser fortfarande ut lite av en hobo, då skägget inte är borta. men det kanske får mig att se vuxnare ut, vem vet...

Nu är det snart dags att snart dra sig hemåt och då ska jag hem och laga mat. Som karin sa, har jag börjat bli fet och dags för soppdiet resten av februari! Varför? jo jag har inte direkt penmgar till något annat, sparasparaspara. :-) Kaffet har gått upp 5 cent och det var inte bra. Eller okej, ingen big deal, men jag dricker för mycket kaffe. Pensionären Magnus.

I helgen ska jag betala biljetten till Madrid. Sen dags att börja planera framtiden ordentligt, kanske ska jag stanna kvar i Spanien, kanske inte. Framtidskval är inte roliga alls. Men va fan, kan någon vara snäll och hjälpa mig?

disfrutar!



Ibland kan livet vara bra underbart! idag ar en sadan dag.

Och ni kan lyssna och hora den finaste texten i varlden. Och dessutom lite nostalgi.

snabbis

med telefonsamtakl stup i kvarten, går det inte att skriva så mycket. men vill bara säga att det går bra. Jag är nöjd och alla älskar att köpa sockar via telefon! Kanske inte men, det gäller att vara postitiv!

Resan tillbaka till spanien gick bra igår, trots väntan i tre timmar på munchens flygplats. Jag har haft sämre dagar och jag fick mat på fluget, och marsbars vilket fick mig att bli lite gladare.

Ikväll ska jag äntligen formatera om min dator och det innebär att jag kommer kunna fixa in bilder på blogg, skriva med åäö och få det lättare med datorn. Jag är dock lite smårädd, jag har nämligen aldrig haft en teknisk ådra i min kropp och nu ska jag vara ytterst teknisk. Så förhoppningsvis så kommer det bli bättre sen.

Jag kollar flygbiljetter nu, om jag måste hem i vår igen och gå på arbetsintervjuer är det inte omöjligt. Det känns bra. Och nu väntar jag på min spanska mobil. Hur tusan jag nu ska få den... Yoigo skulle ha lämnat den i torsdags. 

Tillbaks till socksforher.
besos


Suecía

Publicerades inte första gången
Jag vill verkligen inte åka tillbaka till spanien. Jag har kanske haft årets mysigaste fredag/lördag. och att veta att det är en väntan ända fram till 1a maj, ja det får mig att bli otroligt otålig. Jag vet inte vad som kommer att hända eller hur man ska ta det som har hänt, bara att jag mår otroligt bra just nu och att allt bara känns fantastiskt just nu. Yo nunca olvidaré.

men, nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av till världens bästa jennie. Världens bästa är ju någon helt annan stans just nu, och jag får nöja med jennpa, inte för att det gör mig något alls. Jennie är quay! Nej, ofräscha magnus - in i duschen.

Puss!

Publiceras nu
Jag har sett melodifestivalen, ja jag är smått av en tönt men va tusan traditioner är traditioner oavsett vart man bor. Petra Mede var den edna höjdpunkten under hela den en och en halva timman första delfinalen höll på. bits och med en otrolig självdistans fick hon mig att skratta ett flertal gånger. Att bara komma på idén att driva med klädbyten efter varje låt var hysterisk.

Annars ja, jag åker hem imorgon. Mindre roligt och jag kommer sakna sverige. Min amanda är småsur öcver mig och vägrar lämna min sida. Och det betyder att jag har katthår över hela mig. kanske inte det mest farliga egentligen, och jag kommer förmodligen sakna det med. Som allt annat.

Igår, så kom det upp saker som inte vart uppe på flera år. Jag orkar inte gå in på detaljer men kanske för första gången så har jag förstått att jag inte är hel och jag har inte läkt. Kankse är det bra att faktiskt inte trycka undan alla minnen och tankar om det som vart utan utgå ifrån dem. Jag har formats otroligt mycket på grund av vad som hände den sommaren innan jag började sjuan, på gott och ont. Men allt som hände där, ja det gör förbannat jävla ont och jag har inte kommit över det än, mycket för att jag ignorerat det. Men man får väl arbeta med det, som allt annat.

Jag är annars ganska kluven. Träffade morfar idag, josefin/johanna/stålhandske/johan igår och dessutom så umgicks jag med annis och jennpa. Alla dessa underbara människor som man återigen måste lämna. Aoch, men OM allt går vägen med jobb och sådär blir jag "tvingad" till sverige senare i vår och då får man ta igen allt man missat.

Nu dags att ta min amanda och bege sig till soffan för ännu en obekväm natt i en obekväm ställning. Ska upp vid 10 så jag hinner med flyget hem/tillbaka... vad ska man nu kalla det.
Hasta en Mayo entonces. Adíos!

wonderland

Dety är snö ute, rent jävla snökaos. Och palmer, solglasögon har jag bytt ut för 4 dagar mot halsduk och snöplumsande. Men jag klagar inte. Det finns allt mycket bättre saker att tänka på än detta. Jag myser av att vara hemma en stund. Jag ska snart bege mig mot Trollhättan och träffa folk. Sen blir det smått att skynda sig hem och sedan iväg. Ikväll blir en rolig kväll, det tror jag allt. Vargön mot Barcelona 1-0 just nu.

Flygresan gick bra igår och jag kom hem oskadd. Fick faktiskt mat på flyget, det var en rolig och välkomnande överaskning. Nu kan jag inte skriva mer utan det blir på med långkalsonger och bege sig ut. Eller ja, bussen går om en halvtimme. Nu blir det inte som med metrons 4 minutersintervaller, dags att planera sin tid.

Skönt är det också att slippa jobbet lite och få energi! Att sälja sockar, ja det är inte det jag ska göra med mitt liv. Men det är bara 6 veckor kvar tills jag säger upp mig, det ni! Sen... ja sen... det är den stora frågan. Alla funderingar och tankar slutar ändå i vad som kommer hända nu. Nu är det dags att skapa sin framtid. 
 
Så som vi krattar gången, så får vi gå 
du och jag, det är vi ändå.
 


säljsinne?


"Det kvittar om den du ringer till ligger på sjukhus.
Här finns inget samvete, du är här för att sälja!"

Jag är grymt förvånad, grymt äcklad och grymt irriterad just nu! Sådär säger man inte oavsett om man jobbar som säljare eller inte. Någon form av värdighet ska finnas kvar i jobbet. Arbetsmoral och att visa respekt för sina kunder för fan! Tur som fan att inte jag har henne som TL, då hade risken varit allt för stor att jag sagt upp mig idag! Jag skulle aldrig jobba för någon som insisterar att jag ska koppla bort mitt egna jag, det jag uppfostrats till och värdesätter bland mina medmänniskor. Det är sådana som henne som får mig att må dåligt och som mig att ta skiten och bli värdelös i andras ögon.

Att överleva?

Jag jobbar i princip 12-timmars dagar, jag är trött och gnällig. Jag är trött på skolan och defenitivt trött på jobbet! Att sälja sockar är kanske inte det mest produktiva jag har gjort i mitt liv. Och komma hem, föröska stressa ner och sedan somna och gå upp vid 8 igen för att starta dagen kanske inte heller det bästa jag har gjort heller. Men hur håller jag humöret uppe, hur får jag dagen att kännas mindre lång och vad har man att vakna till varje morgon?



1. Det är 22 grader ute och jag cyklade till jobbet i solglasögon och i min sommarjacka
2. Jag dricker oändligt mycket cafe con leche
3. Underbara klass- och arbetskamrater som får mig att le
4. Det är snart fredag (och denna fredag ska spenderas i Sverige)
5. De Halvt Dolda på svt.play

Idag ska jag sluta tidigare för att jag ska hinna packa klart min väska, vilket inte är supertrevligt kanske. Men jag ska dessutom sticka iväg och fira meagan på en bar och äta argentiska specialiteter... fråga mig inte vad det är men jag kan förklara imorgon. Jag tänker dock inte satsa på en superkväll, behöver få i mig någgra timmars sömn innan jag sätter mig på planet. Iofs kvittar det väl, jag kommer se ut som ett vrak i vilket fall.

På tal om vrak! Jag måste klippa mig snart också. Jag ser halvt ut som en vagabond med lite halvlångt rufsigt hår och småskäggig. Men jag hinner inte direkt att raka mig eller fixa klipptid. Ni får leva med det ett tag till. Tur att datan inte är fixad än och att ni inte sett bilder... Eller hur? :-)

Nadie lo sabe

flitig som en bäver

(okej bättre på engelska)

Jag har, inspirerad av Anna Lundgrens blogg och ansträngningar kollat lite jobb och har idag skickat ut ansökningar till allt från museum till cafén. Även om jag hoppas på jobbet på stena line fortfarande.

Men jag hittade det kanske absolut perfekta jobbet åt mig. Jag skickade iväg en ansökan direkt och jag tycker att du borde titta in också! Erkänn, detta är ju så mycket Magnus kan komma sitt perfekta jobb i nuläget.

sockar för vackra damer

Saknar du sockar, tycker du att dina strumpor inte håller måttet? Visst är det så att handla sockar kan vara det mest tråkiga i världen? Ja då ska du säga till mig så jag kan ringa upp dig och kränga ett fantastiskt erbjudande om strumpor från det exlusiva företaget sox for her!Okej, helt ärligt... jag har inte roligt och det är 6 veckor kvar innan jag säger upp mig. That's it my friends, jag räknar ner.

Idag har jag pizza med mig. Jag ska baka en tårta tills imorgon och måste packa snart, dock ska jag ju inte ha med så mycket, men ja ni vet lite organiserad måste man vara. Dessutom ska Paquita lägga om mitt golv under tiden jag är borta och det är ju så att man måste packa undan alla mina saker tills dess, så det blir enkelt att lägga om golvet. Fråga mig inte varför hon har fått renovering på hjärnan, men till det överpris jag betalar för rumemt är det kul att lite går tillbaka till en själv.  

Life is good and yeah, you know it!
kram <3

soppan var god...

...men eftersmaken bitter!

Idag mina vänner, har inte vart en bra dag. Och då kan man undra hur kvällen ska bli. Okej, varför denna mulna sinnestämning? Jag ska förklara det för er.
Killen skulle värma soppa, soppan var ritkigt varm och skålen slapp undan mina händer. Jag tappar soppan över hela mina byxor och jag behövde ju ta av mig dem och hänga dem på tork. Dum som jag var tänkte jag inte på att mobilen låg i dessa byxor. Vilket såklart jag inte fattar förrän det är försent och mobilen är borta. Förmodligen har den ramlat ut mina byxor och ramlat ner på gatan och blivit en present till någon annan barcelonabo. Dessutom var metron stängd och jag fick cykla till jobbet och här säljer jag sockor! Livet leker ibland.

Men egentligen, nu när jag har funderat på det en stund. Så är det kanske inte så farligt. Det var en mobil, visserligen min svenska mobil med de flesta nummer och med mitt spanska mobilabbonemang. Jag har beställt en ny mobil och får ett nytt nummer och för 39 euro därav 10 euro är att ringa för . Jag klarar mig allt. Och dessutom att behöva cykla till jobbet är inte så värst farligt.

Jaja, dags att fortsätta ringa. Nu kan ni dock inte ringa mig utan vänta till nästa vecka så får ni det nya numret till denna underbara kille! På torsdag är jag i Sverige och då behöver jag bara sälja strumpor i två dagar till denna veckan. Nu ler jag lite till!
/Magnus

den kallas tvivel

igar sag vi filmen Doubt, med Meryl Streep, Amy Adams och Philip Seymor Hoffman. Se den! Den kan ha vart den basta filmen jag sett pa lange, och vem vill inte njuta av Meryl Streep?

Om fyra dagar ar jag aterigen i Sverige och just nu kan det verkligen inte kanna langre bort. Jag har langtat efter denna helgen sa lange nu och att den antligen kommer gor mig bara otalig och det far tiden att ga langsammare. det finns inga tvivel pa att man kanner ratt just nu och jag langtar verkligen. Jag tycker om att kanna sahar igen, full av liv och energi. Det ar jobbigt och sakna manniskor, speciellt nar man vet att tillfallet att traffas inte kommer alltfor ofta da jag bor i spanien och hon bor i sverige. Men man far helt enkelt gora det basta av det. Och just nu kommer det basta om mindre an en vecka!

Igar var vi aven i Molins de rei som ar en by utanfor Barcelona, dar de hade en marknad, med vintema! for 6 euro fick man ga runt och provsmaka viner. Trots regnet blev det en trevlig eftermiddag och nar den samtidigt avslutades med biobesok, blev den komplett. Doubt med andra ord, handlar om katolska kyrkans morkaste hemligheter och lyfts fra,m pa ett fantastiskt satt.

I fredag var det en aningens annorlunda dag om jag far saga det sjalv. Kom till jobbet och fick reda pa att var kampanj har blivit nedlagd da eon inte vill salja via barcelona langre. Inte varat fel, men det resulterade i att fran och med imorgon kommer jag salja sockor. Och kan antligen saga att eon suger, kor pa vattenfall eller oresundskraft! Men hur som helst, vi fick ledigt och bestamde oss for att satta oss och ta en ol och snacka lite. Jag kom hem sen vid halv tre pa kvallen, efter festande i dryga 12 timmar. Annorlunda i vilket fall.

Idag har jag svullat, jag har saknat och jag har langtat. Jag tankte fortsatta med det ett tag till, sen blir det mandag. (och fem veckor kvar av livet som 19, raknar jag ner? Ja kanske lite)

RSS 2.0