prueba de español

tengo una prueba de español hoy, que bien, ¿sí?
Claro que no, yo no entiendo todos y estoy un poco desordenado...
pero.. vale.. mi madre esta aqui, desde martes. Y esta bien porque, a mi, me encanta mi madre. Somos undios y todos estan divertido cuando estamos juntos.

Vamos a terminar la prueba
escribo un poco mas tarde, si esta bien.

PK
Magnus

nothing more nothing less



Skaffade en ring istället för pluppen
 jag tyckte det bev snyggt
Och nu är jag dessutom sugen på att göra en på andra sidan

Vilken härlig da'


Ja du... 22 grader och solsken, jag vet inte om jag ska klaga.Det är i slutet av oktber och jag har shorts på mig!
Vill du bildbevis? Här får du!


Men hur som helst, så är det måndag idag och jag väntar sådär smått på att dagen ska byta till tisdag och så att min mamma kommer till Barcelona och umgås med magnus. Trevligt att få träffa sin familj. Mamma vet inte om det men jag ska ta med henne till en karaokebar!



Jag skulle besöka min mamma igår på en såndär surprisvisit. Den slutade med en överaskning kan jag lova. men knappast för mamma. Jag hamnade nämligen på fel tåg och hamnade mitt ute i el campo och nära montserrat beslöt jag mig för att inte komma mer vilse och vänta på tåget tillbaka...

     
 


..men kul att se en annan del av Spanien!

Lyckliga gatan!

Idag så fann jag nog lite mer av det Barcelona som jag längtade efter och saknade en stund. Jag blundade en stund för hundbajset och ciggarettfimparna och såg Barcelona som det ska vara. I solskensglans och bland härliga människor så gick jag in i Ravval och jag tycker om det kvarteret - PÅ DAGEN! Så dra er dit när ni är här. Och håll er borta från ramblan. Det var ritkigt spanskt. Och ja det fanns turister med men det var liksom mer spanien. Gammalt och stökigt och bullrigt men på det bästa av sätt.

Vi hittade allt från mysiga second hand affärer till trevliga caféer och gôtt folk. Jag har vart nöjd över dagen hittils och det faktum att det har vart 22 grader i skuggan har inte förvärrat situationen här i España. Men fötterna gör ganska så ont vid skrivandets stund och därför ska jag bege mig till sängen och sedan blir det lite mat och ikväll ska jag ut igen.

Mamma är nere här nu. Det är trevligt.

studiemotivation?


Jag ska passa på att berätta att den här bloggen ska bli bättre så har jag fått det sagt!

Nu: Var tusan är min studiemotivation? Jag får erkänna att jag inte är den bästa magnus idag. Jag är nervös inför provet och vet inte riktigt vart jag ska börja. för det känns som hela boken är blank och att jag inte har tagit in någonting. Förhoppningsvis så kommer en rask promenad och en kladdkaka göra susen. Om inte så har jag kommit ut ett tag i friska luften och kunnat rensa lite tankar. Men jag måste verkligen fokusera mer på skolan, gå upp i tid och äta frukost.

Men skolan kommer inte bli lika rolig längre. Helena hade nämligen sin sista dag idag och på onsdag åker hon hem. Och det är konstigt men under dessa månader så har man kommit ganska nära varandra och så är det liksom slut på det nu. Nej, hitta inte på ursäkter varför du inte vill plugga. Du tycker om boken. Ja det gör du.

Jag sätter på MP3n med schysst musik och sedan är det bara att tuta och köra

//kärleken kommer genom fönstret
knackar på min dörr
det kryper runt i kroppen som det aldrig gjort förr
den fyller varje rumbåde mörker och ljus
sen jag fann dig
så lever jag i kärlekens hus//

snabb uppdatering

14 grader och grått. Idag var inte Barcelona den bästa av städer. Men det har inte påverkat mitt humör alls. Jag är bara mer sugen på att vrida runt mig en filt och se film. Vilket jag också har gjort. Men nog med apati och dags för lite action. Hopp och skutt in i duschen för att sedan ge ett besök åt Hard Rock Café. Och vet ni vad det bästa är eller? Mamma kommer till Barcelona på tisdag. Gosh vad man saknar sin familj ibland. Dysfunktionell i vissa lägen men det är ju där jag hör hemma. Funderar på att ta med mamma på bingo här i barcelona. Vad tror ni om det?

Tack och hej
Magnus In Action

ps,
jag har prov nästa torsdag och helgen ska spenderas på ett café nånstans och med näsan i mina läxböcker. Önska mig lycka till, ds

död

Idag är dålig-motivations-dagen och jag gick inte till skolan. Jag ville inte. Jag ville sova och då gjorde jag det. Desutom har jag ont i halsen och är förkyld. Nej tack, idag var sängen mer lockande än skolbänken. Men imorgon ändrar vi det. Jag ska gå och köpa mat sen också. Kinamat, för jag behöver äta något som jag inte lagar själv.

PK
Adios

våra grannar är andra länder?!

Jag vet att detta är totalt irrelevant men alla följer den amerikanska valkampanjen med glädje och jag vill bara dela med mig av ett klipp som verkligen får mig att undra varför inte det amerikanska folket har reagerat mer vad de borde? Demokrati visst, men inte fan betyder det att man ska ge världens makt i händerna på en komplett korkad människa.

Vad hände med gamla hederliga revolutioner?

Titta och begrunda
Sarah Palin minna vänner

Martes otra vez

Så var det tisdag idag och jag jobbar på som vanligt. Läxorna gör jag imorgon innan skolan för jag ska nämligen snart hoppa in i duschen och bli ren och fin för att kunna möta upp Lowe på Plaza St Juan och Ryans bar sedan så bär det iväg till Roxy och lite skaka rumpan tid. Jag är utvilad som tusan, eller ja det är inget som inte lte kaffe kan ordna.

Jag har också beställt biljetten hem nu. 23.35 landar jag på Landvetters flygplats den 20e december. Detta eftersom att jag inte hittade billigare flygbiljetter hem tidigare och ja, bättre att komma på lördagen än på söndagen som jag ser det. Så mamma, tror du att du kan hämta mig på Landvetter?

Dags att hoppa in i duschen då.
PK
Adios

Come on, where's the party?

Idag är det så mycket bättre än igår. Jag har vart utanför dörren utan huvudvärk och gnäll vilket gjorde också klasstimmarna så mycket roligare. Jag har tappat lite, det får jag väl erkänna, och ligger efter men det får jag skärpa mig med. Jag är här för min egen skull och ingen annans och därför så försvårar jag bara mina egna chanser att lyckas genom att inte fokusera, eller snarare på att fokusera på fel saker. Jag är här för att lära mig spanska. Och det ska jag göra också. Imorgon börjar jag ordentligt igen. Och får inte dra till Roxy om jag inte är klar med läxorna. Bra deal tycker du inte?

Ska alldeles strax kolla en film och sedan är det väl att sova lite.
PK
Adios

Huvudvärk

Nu kanske det låter lite överdrivet det som jag är påväg att säga till er nu. Men jag vet inte vad jag ska göra. Huvudvärken har varit närpå hela helgen och vill inte släppa. Ont i halsen och bara almänt slö, hängig och smågrinig (och alla som känner mig vet att smågrinig Magnus oftast brukar betyda mycket mycket mer än bara smågrinig). Jag börjar helt enkelt bli sjuk. Detta är med andra ord randen till en förkylning av tredje graden.

I skolan och även i huset har det vart ite av en epidemi med snorande näsor och hostande halsar men jag brukar faktiskt hålla mig ganska immun mot dessa småsjukdomar och det är nog första gången sen april som jag börjar bli sjuk. Jag har varken lust eller tid att falla ner i ett komalikt tillstånd. Inte när palmer, värme och stadslivet väntar precis utanför dörren. Mamma kommer ner och jag vill inte vara ett vrak då. Jag vill också vara redo för party när Siri och Schlah är i stan så man kan skaka rumpan på äkta swedenborgsmaner. Men inte fan går det med en dunkande huvudvärk eller rinnande näsa?

Dessutom, vad jag har hört så är är det väl så att immunförsvaret drabbas hårdare när man inte är i sin hemmiljö? I Sverige är det kallt och inte lika mycket bakterier som det är här där det är varmt. Inte heller är luften, marken eller människorna desamma. Och det kan generea till att det blir värre.

Men tur är ju att inte förkyningen ritkigt har brutit ut än så det finns fortarande tid att stoppa den. Mycket sömn och Cvitamin har jag hört är bra så imorgon så är det jag som går raka vägen till Caprabo och köper mig Apelsiner och Juice. Och så en stor portion sympati från mina bloggläsare skadar inte heller.

Dags att sova lite igen då så vaknar vi till en ny vecka
PK
Adios

gråa dagar

Regn, kyla, vind och höst? Nej vad hände med Spanien och drömmen om evig sommar egentligen Väderomställningarna är inte roliga och de gråa molnen gör hela jag utmattad och less. Idag har jag legat isängen hela dagen i princip och inte velat röra mig överhuvudtaget. Imorgon då, ja då ska jag väl sova lite till. Ska kolla med Helena om hon vill plugga lite med mig. Roligare att plugga när man är två.

Nej, ursäkta pessimisten Magnus, han har fått lite för mycket svängrum på senaste tiden och jag är INTE bitter. Godnatt så vaknar vi imorgon, på den glada sidan av livet. Okej? Bra då kör vi på det.

PK
Adios

distanserad

Jag sitter just nu på mitt rum och äter lite lunch. Det ska bli en jävligt lång lunch för det är det ända som jag har inplanerat idag, och för hela helgen. Jag är inne i en såndär svacka just nu där jag bara sover och inte vill vara alltför energisk. Jag tror att det har med att göra att det har blivit vardag här nere nu. Man pluggar och pluggar lite till och sedan så vet man att det är samma nästa vecka. Jag gillar det och rutiner är viktiga, men jag kankse är lite för fast just nu. Igår ville jag inte ens gå ut eftersom att jag hade skola idag. skumt det där :-)

Men jag ska äta, sova och sedan ska jag låta inpulsiviteten komma och göra något roligt. Girona kankse? eller varför inte badalona? Mallorca? Eller en skön tripp till Ciutadelaparken? Fantasin (och plånboken) sätter gränserna

sådär smått besviken

Jag tänker gå och lägga mig snart, men jag tycker inte om att gå och lägga mig utan att ha rationaliserat lite av min vardag med mig själv.

Var iväg på Picassomuséet idag där jag också fick förmånen att träffa Pasi och hennes spanska klass. Jag var trött och kanske inte alltför optimistisk och inte blev det bättre att det var en massa strul och så med inträdet men muséet var hur bra som helst och jag är glad att jag väntade ut ovissheten och lugnade ner mig lite sådär. Dock så hann jag aldrig riktigt prata med varken Pasi eller med spanskagänget och det hade jag velat göra. Så jag hoppas verkligen att jag får mer chans i veckan att sitta ner och prata, helst spanska tara ta en kopp kaffe och bara njuta lite sådör smått.

Men då varför jag är besviken: certifikatet i spanska gick åt helvete. Nu har jag väntat mig det dock, men efter att ha väntat sen i augusti för att få ett svar så var det kanske inte just det resultatet som blev det bästa avslutet. Jag är dock nöjd att jag gjorde det och att jag faktiskt är här nere nu och pluggar spanska. Jag lär mig för varje dag som går och jag blir också bättre och bättre. I maj så kan jag göra certifikatet igen, dock inte gratis, men jag ska fasiken ha det! Så enkelt är det. För det dära provet var i samma veva som allt annat hemskt och ja då vill jag fasiken ha ett avslut. Därför tänker jag vara bevsiken men otroligt målmedveten när jag vaknar imorgon.

Telefonerade med "min" matilda idag också. Usch vad jag saknar den tjejen. Hon hade läst om bläckfiskar i skolan och att de kunde gömma sig i bildäck. det tycker jag är lite coolt. Jag riktigt längtar till december så man kan träffa henne igen. Och då jag kan träffa alla andra med för den delen.

Jag har börjat med vykorten nu allesammans så var lugna. Livstecken kommer komma från mig till dig inom en mycket snar framtid.

För er som undrar

så är vädret helt fucking fantastiskt. Över 25 grader och det är mitten av oktober. Jag är nöjd och snart ska jag på Picassomuséet. Gårdagen var för övrigt fantastisk och jag hade otroligt roligt på ROXY och rekomenderar de flesta som kommer ner till Barcelona att dra dit. Det tog lite tid för oss att hitta men det brukar vara så när saker finns rakt framför ögonen på en. Annars så har det inte hänt så mycket mer. Jag är lite trött och har en massa läxor så vi får höras lite senare ni.

Himlen utanför mtt fönster idag.

utgång på ingång


Ikväll blir det att skaka rumpan på ROXY

Gratis con lista de Paolo

Vem tusan är den dära Paolo?
Ja det vet inte vi heller, men gratis är bäst så det så!

I don't like mondays

FÖRE    och     EFTER

Sitter här och funderar lite. Har precis gjort läxan och blivit vän med Cecilia på Facebook och så slog det mig plötsligt att idag så var jag tvungen att städa ju. Och sagt och gjort, jag tog tag i livet på direkten och satte på musiken på högsta volymen och satte igång. Ingen grovstädning utan bara sådär att jag fick lite uta att existera på och ja, jag är rätt nöjd jag.

Hur som helst. Måndag idag och vi har startat igång ordentligt med imperfekt och det går riktigt bra här. Jag fattar en massa och det kanske inte är så konstigt då jag redan har lärt mig detta. Men det är ju faktiskt så att jag ska läsa till april och då varje bok är klar på 4 veckor och jag ska klara av 5 böcker så blev det så att säga 20 veckor och jag ska stanna här i 32... jag vet inte riktigt vad som ska hända efteråt men ja men tar vi lite längre fram. Nu ska jag fokusera på det vi gör istället för att oroa mig på framtiden.

SÅg på partiledardebatten på svtplay förut också och ja trots att den kanske inte var så het och impulsiv som den amerikanska debatten så fick jag mig en skön påminnelse om att nästa gång så får faktiskt jag rösta. Det är coolt tycker jag. Och Fredrik Reinfeldt sa ett riktigt bra citat "politik måste utgå från människor" Jag sympatiserar inte vanligtvis med vad Mumintrollet säger men det där var riktigt bra och det är något man kanske ska utgå ifrån. Trots politiska ideologier så är man ju trots allt alla människor och har likvärda behov och förutsättningar i livet och då ska politiken också utgå ifrån detta. Politiken måste vara realistisk, genomförbar och arbeta framåt.

Bort från politiken: Lasagnen jag gjorde idag blev helt okej, eller mer än okej, faktiskt blev den ganska god så när jag flyttar tillbaka till Sverige eller om du kommer på besök hit är det bara att säga till så bjuder jag på mat!

Tillbaks till mina böcker

Hasta mañana

Bilder från Sitges

   
     

Här kommer det lite bilder från en mycket trevlig dag, jag behöver inte skriva så mycket mer för alla vet att en bild säger mer än ett antal ord och jag tycker bilderna talar ganska mycket för sig själva :-)

   

   


La nueva semana!

Grattis Magnus! Jag trodde verkligen att efter igår, då jag sov typ hel dagen att jag skulle vakna tidigare idag Men så blev det uppenbarligen inte. Vaknade klockan nio av att Paquita bankade på dörren. Och nu så känner jag att det inte är någon idé att behöva stressa eftersom jag fortfarande inte kan komma in förrän halv elva. Så ska hoppa in i duschen snart, käka lite frukost och bege mig iväg. Sitter just nu med en kopp kaffe som Paquita var snäll och gav mig. Snäll tant det där, eller ibland i vilket fall.

Ny vecka idag då. Och det händer inte så mycket just nu egentligen. Lite dåligt väder idag och jag måste verkligen skriva ut mitt CV. Sedan ska jag träffa Pasi om ett par dagar och det blir alltid roligt. Lite utgång är såklart planerat för denna veckan med. Men annars så måste jag börja planera, tänka framåt och vi måste boka biljetterna hem nu. De börjar bli dyrare nu.

Aja, hopp hej in i duschen nu
besos

Sitges

Hola!

Sitges är en liten "by" en halvtimme ungefär från Barcelona och idag besökte jag, lowe, pernilla, maria och viktoria staden för att besöka filmfestivalen. Det blev inte så mycket filmfestival för våran del utan till följd av det fina vädret och inbjudande gatorna så strosade vi omkring lite överallt. Det blev en skön turistdag helt enkelt med en massa fotograferande och butikskollande, lite glassätande och såklart bara känna att man var ledig.

Skönt var det defenetivt att komma bort från storstadspulsen. Känna att det faktiskt går att göra en massa andra saker än bara vara på ramblan och turista sig där. Nu var det i och för sig ett antal turister i Sitges också, men där var det mer okej liksom. Och dessutom, det var inte alls lika tjock med folk. Stranden var fantastisk och trots att det blåste spenderade vi mesta tiden där.

En bra lördag som inte har slutat än... ska ta mig en powernap nu och sedan blir det utgång. Imorgon är det Spaniens Nationaldag faktiskt. Vilket inte firas här i Barcelona över hvudtaget och ETA har fullt upp med att bombhota kungen, men jag vill nog hålla mig borta från metron imorgon i vilket fall.

Snart så kommer Pasi ner med sin lilla spanska klass och pasi tar med sig Lingongrova till magnus. Jag är glad och förväntansfull och dessutom så kommer jag få äta lite grövre bröd och det blir toppen. Nej, nu väntar pizzan och jag ska sätta på en film också.

Hasta mañana

jueves

Ibland är det jobbigt att ta sig upp ur sängen, idag är en sådan dag. Där jag bara vill ligga kvar och skita i allt annat som händer. Men så går det inte till nej, det gör det inte. Utan jag får glatt palla mig upp, göra mig i ordning och sedan se vad som väntar av dagen. Jag ska följa med helena när hon ska pierca sig idag och själv måste jag hämta mitt bankomatkort.

Ja just det ja, jag ska börja träna nu

Vad är det för dag idag?

Jo, idag är [ta me fan] en underbar dag!

Trots att det i stort sett vart supertrist väder så är jag glad ändå. Varför? Jo av många anledningar kan jag ju säga. Det är inte underbart väder idag och jag har ännu inte hunnit äta men jag har fattat mitt nya bankomatkort, jag är klar med mitt CV, jag har vart på bio med den svenska kolonin (om än inte mamma mia) igår och idag fick jag ett vykort av ingen mindre än amelie dahlin. Trevligt trevligt.

Jag tror jag är lite hög på koffein just nu och det kan ha att göra med min nyfnna energi. Jag ska ta och göra lite nytta när jag går på högvarv genom att laga lite mat och göra mina läxor. Då kanske jag tillochmed har lite tid över till att gå ut ikväll... eller nej, jag vill inte vara ett vrak imorgon, nejnej. Fast bara ta en promenad gör väl ändå ingenting? Jag måste ju själv köpa lite vykort och skicka till folk. Nu har det gått såpass lång tid att folk börjar förvänta sig en hälsning (har jag hört) så hosta till om ni vill få ett kort på Jun Carlos eller någon kyrka så passar jag på att skriva till dig med!

Idag ska jag äta lasagne, det har jag bestämt mig för.

Puss och hej sålänge

Tisdag

Jag gillar inte tisdagar, det är långt till helgen och det finns inte mycket att göra. Imorgon är det onsdag och då händer det inget speciellt heller... aja, får väl börja plugga lite då och äta mat så jag blir på gott humör.

Fast nästa vecka så ska jag träffa Pasi och spanskaklassen på Folkuniversitetets Gymnaisum i Trollhättan och då blir det lite roligt. Jag minns förra året när vi var i barcelona, kanske jag ska sätta upp några bilder på bloggen? lite nostalgi sådär är alltid bra.

En parentes: Att ha sagt att man vart med i UNF eller en organisation för personer som inte vill dricka alkohol är likställt som att säga att man vart med i Anonyma Alkoholister. Riktigt så udda är det inte att ungdomar inte vill dricka liksom...

tengo un plan!

Si, vem är inte redo för en ny vecka om inte jag; Magnus Heimdahl. Killen på 19 år som har begett sig ut i vida världen. Som flyttade hemifrån när han inte ens visste vad hemma låg? Såklart han är redo för denna veckans överaskningar. Om man har klarat av att skapa en vardag i ett helt annat land, klarat prov, språkliga begränsingar och fortfarande behållit en livsglöd så klarar man allt. Ja okej... kanske lite väl optimistiskt men va fan det är inte ofta jag har sådana bra dagar.

Veckan som kommer i punktform

  • Plugga en massa (hoppat upp en nivå)
  • Skriva ut sitt Curriculum och skaffa ett  jobb
  • Skriva en födelsedagshälsning
  • Hitta adressen och skicka den
  • Kolla upp möjligheten att börja träna
Det här med att träna känns bra och jag behöver det... jag börjar bli lite tjock här och det skulle kännas bra att komma hem till jul med lite mer muskler.

fin de semana

Det har hänt en massa skoj nu denna helgen och så jag börjar från början och slutar med slutet. Jag har hunnit att köpa lite nya kläder, festat en massa, varit kulturell och gått på rundvandring, solat och även en tripp till IKEA: Men var dag har sin td så vi börjar med fredagen då kanske?
FREDAG

Som ni vet så klarade jag ju såklart provet och från och med imorgon börja på en lite högre nivå. Det gör mig glad och jag känner att dethär med att prata börjar komma nu. Men Barcelona är inte den bästa staden och prata spanska i eftersom att antingen är den du pratar med turist eller antar dig för turist eller så är det så att personen du pratar med vill prata katalanska. Det betyder att spanskan används i skolan och med Paquita. Vi får ordna det på något sätt.

Men fredagen och början på helgen firades med att äta sushi för första och förmodligen också sista gången i mitt liv. Så gott var det faktiskt inte. Men sedan bar jag mig iväg till Centrum och skulle bara kolla lite på vad de hade för kläder på NewYorker så jag vet vad mamma kan köpa till mig när hon kommer, men det slutade med att jag handlade i vilket fall efter jag gått in på H&M och hittat lite nya höstkläder.

Visst blev det fint?

Kvällen spenderades först på förfest hos Maria med resten av det svenska kollektivet och sedan begav det sig till OTTO ZUTZ., en nattklubb i Gracia som faktiskt var en av de bättre jag har vart på. Inget slår cowboybaren på Lippan men det var rätt nära.

LÖRDAG

Lördagen spenderades i sängen! Och en tripp till Ikea hann jag med innan det var dags att återigen krypa ner i sängen. Vaknade dock av att det var svinigt kallt, som ni vet... Och sedan på kvällen lagade jag mat. Och eftersom att jag är rätt stolt att jag kan laga min egna mat kommer här ett bildbevis på vad jag lagade.


Ugnsomelett med svampstuvning a la Mamma!

SÖNDAG

Idag har jag spenderat den mesta av mig vakna tid med att vara ute och vara otroligt kulturell, för det måste man vara förstår ni när man är utomlands. Man ska då förstå landets kultur och lära deras seder och bruk: det kallas assimilation och är viktigt. Så jag besökte det Egyptiska muséet och skulle sedan besöka Picasso muséet men nej... jag trodde inte det när jag såg kön som ringlade utanför. Så jag bestämde mig att gå en promenad i gamla stan och hamnade på en Gudsstjänst och det blev en lång promenad och nedanför finner du bilder.


Kön till Picassomuséet

 

 
    

   


EN PERFEKT DAG!

Fy fan va det var kallt då

Inatt fick jag känna på hur det skulle vara att bo kvar i sitt gamla rum på skolvägen 5. Och mitt nya rum på Calle la Granja 1 är exakt likadant. Det finns ingen isolering, vilket betyder att det blåser rakt igenom mitt lilla rum. Jag har frysit som en idiot och fick inatt, lite halvt medveten, ta på mig full nattmundering. T-shirt, mjukisar och om jag hade hittat strumperna även dem. Nu är klockan ett och det är fortfarande inte varmt i rummet.

Tur för mig att jag ska till IKEA idag och handla det jag behöver: en eller två filtar! Om jag orkar komma iväg vill säga. Igår var en trevlig kväll och trevlig dag. Jag klarade provet och det firades med att käka sushi (vilket jag ger 3,5 av 5 toasters) men sedan blev det riktigt roligt! Ner till centrum och  handla lite nya kläder, sedan så bar det iväg på förfest hos Maria, efter jag hade snackat med jennie en stund, och förfesten var jukt kul. Helt plötsligt pratar vi spanska och njuter i varandras sällskap. Natten tillbringades på OTTOzutz, en skitbra nattklubb, i Gracia, och det var trevligt som fan. Både R&B, 80-90 tal och technodansgolv och ja vi dansade på till tidig morgon.

Dags att välkomna denhär dagen då :-) Och mamma, du kommer kunna få sova i Lägenheten för 14 € per natt. paquita tyckte det lät som en bra idé och jag tyckte det med.

God morgon!


Viernes

Fredag idag och jag är påväg till skolan. Sedan så ska jag bara slappa ordentligt denna helgen. Jag får göra upp planer med mina klassisar om man ska göra något skoj, sådär typ åka till Tarragona eller Stitges? Men först måste man dra sig iväg till skolan. Eftersom vi hade då prov igår så blir det en slappfredag, med spel och såntdär

Görtrevligt och nu kör vi!

prueba

Jag tror att provet gick sjuhelsikes bra, eller så gick det sjuhelsikes dåligt. Magkänslan indikerar på ett positivt resultat. Annars så har jag fortfarande inte gjort så mycket. Man blir lite invalidiserad liksom när man sitter här med en massa valmöjligheter till att den här torsdagen skulle bliva bättre. Men jag tänker inte bara sitta här, jag ska hitta på något, om det bara är att ta på sig sina skor och ta en promenad! Kolla i min guidebok och bestämma vad som blir utflykten idag.

Imorgon är det helg!
 

pluggtankar?

Jag har tråkigt i mitt pluggande och tänkte att man kanske ska överraska sina närmaste med att dra hem över en helg? Jag måste ju hämta höst och vinterkläderna och vet inte om vädret väntar tills slutet av oktober? Dessutom var det inte så dyrt och att skippa en fredag, det gör inte så mycket heller...

Vad tycker ni? ska jag komma hem en helg?

Godkväll

idag har det vart plugg som har gällt
och lite film, lite mat, lite chips, lite dricka, lite msn, lite facebook, lite sol, lite musik, lite städ, lite förberedelser, lite gymkollande och ja i slutändan blev det där lilla lilla lite för mycket och jag har ännu inte öppnat mina böcker. Men än är natten ung, och jag, med all min diciplin, ska nu sätta mig och gå igenom kapitel efter kapitel och se vad jag kan och inte kan. Imorgon smäller det och om det går bra ska det firas med utgång och jag ska inte komma hem förrän skolan börjar på fredag! Men först blir det att vara säker på att man klarar provet.

Först ska jag bara ta mig något att äta...

RSS 2.0