när orden inte räcker till

I denna listan får du bara använda ETT ord som svar!

Testa du med - det är inte så lätt som det låter!


1. Var är din mobiltelefon?

soffan

2. Var är din andra hälft?

ofunnen?

3. Ditt hår?

nyfärgat

4. Din mamma?

trött

5. Din pappa?

sover

6. Det bästa du vet?

FIKA

7. Din dröm inatt?

psykadelisk

8. Din dröm/ditt mål?

Lycka

9. Rummet du är i?

ikeakatalog

10. Din hobby?

fika

11. Din skräck?

Ormar

12. Var vill du vara om 6 år?
Barcelona

13. Var var du igår kväll?

Olearys

14. Vad är du inte?

Tillfreds

15. En sak du önskar dig?

pengar

16. Var du växte upp?

Vargön

19. Det sista du gjorde?

ostkaka

20. Dina kläder?

borta

21. Din TV?

avstängd
22. Ditt/dina husdjur?

underbara

23. Din dator?

tung

24. Ditt humör?

lycklig

25. Saknar någon?

Absolut

26. Din bil?

Obefintlig

27. Något du inte har på dig?

klocka

28. Favoritaffär?

H&M

29. Din sommar?

Frihet

30. Älskar någon?

Självfallet

31. Favoritfärg?

Blå

32. När skrattade du senast?

Hanssons

33. När grät du senast?

längesedan


en boll

Julafton och juldagen har kommit och gått och vad ska man säga? Jag har ätit så mycket mat att jag kissar jumust.  Men julen var trevlig och jag tänker utöka detta inlägg med en massa bilder från igår också senare... när jag orkar palla mig ner och hämta kameran.

amanda och jag har myst hela dagen och det är så kul att ha henne brevid mig. I fyra månader var man utan denna söta lilla sak men så kommer man hem och så sove rhon vid mig och får mig att somna mycket lättare. Det blir så trevligare med någon eller då något brevid sig. Och just nu funkar amanda helt okej.

Men tillbaka til jumyset och julmaten och julmusten. Ska nog ta och ringa paquita också och önska henne en feliz navidad :-) Sen kollade jag på klockan och såg att den var halv elva... när fan hände det?

dagen före D-day

Uppesittarkvällen är slut, i vilket fall för min del. Efter fjärde spelet så är jag rätt nöjd och trots att man inte ens är nära att vinna något och se på falska människor så är det fortfarande något som man måste se. En gemytlig känsla har infunnit sig och jag är redo för jul imorgon.

Men dagen i sig kan bara klassas som underbar. Julklappsköpande och alla är klara. Visst, improvistation men skitsamma. Tanken är den som räknas. Lämnade blod gjorde jag idag också och samhällsinsatsen är fullbordad. Fika och julklappspel på Strandgatan var inte fel det heller och jag älskar mina kompisar. That's it

Mer skriver jag imorgon
Till er alla; en riktigt god natt!


jag kan bjuda på ett av mina julklappsrim!

Att skratta är livets krydda
och den här ska du ha i din hydda
Vad passar dig perfekt?
Jo, något som är lite defekt
Så skratta och le ett tag
Med denna sak förgyller du din dag

22

idag: klippt håret, umgåtts med släkten och framförallt idasöten

imorgon: blodgivning, julklappsletande och fikamys

Och jag vill inte skriva mer, för jag är trött och ska gå och lägga mig
puss

fjärde advent

 * * * *
 [][][][]


Så är julkänslan återigen på topp och det är gött att vara hemma. Vi har klätt granen nu och såhär ser den ut mina vänner. Hoppas att ni får lika mycket KalleAnkajulkänsla som jag får. Dessutom har mina CSNpengar kommit och de kommer på tisdag. Perfekt när man ska ha julfika.




Måste bara säga att det är gott och vara i ett kallt, fuktigt, grått sverige när det finns så många underbara människor som lyser upp livet.

bara snabbt sådär

jag är hemma i Sverige, i min morgonrock och min älskade amanda brevid mig. Katten har saknat mig som tusan och det känns bra att vara hemma för ett par veckor. Resan gick bra, men lång och jag gillar inte turbulens... men mer om det vid ett senare tillfälle. Nu blir det fortsatt myspys.

Om ni vil träffa mig så slå en pling så fixar vi det.

five golden rings

12 something something, 11 something something... FIVE GOLDEN RIIIIINGS...!!!

Det verkar som om spanjorerna har fått snurr på den trevliga låten 12 days of Christmas, som ingen annan i hela världen kan. Det är en massa mummlande och sen så kommer de där jävla fem gyllene ringarna. Men skitsamma, man kan acceptera det i stunder som sådana här. För mina vänner. Min julkänsla har innfunitt sig som tusan. Kan bero på att sista kvällen i spanien under detta året har infunnit sig och imorgon åker jag hem för att fira jul och nyår med mina älskade och saknade familj, vänner och patrask.

Ikväll, nu när jag har packat klart, fixat mackor för imorgon och laddat mp3n med både julsånger och filmer så finns det inte så mycket mer att göra. Blir fömodligen en mojito ikväll för att säga hejdå och godjul till folket som åker på söndag. Sista dagen i skolan blev en bra dag. Vi fick Cava och Turrón och julmusik och hejdåkramande så det hette duga. Och vemodet kom krypande i mig. Man har verkligen seperationsångest till max, och det efter bara några månader. Det här var ju min familj här nere liksom. Men man är ju inte isolerad, speciellt inte när det kommer till sverige.

Nej, diska sin tallrik och lägga upp några bilder från idag ska göras nu.
Felíz Navidad mina vänner. Nästa gång jag skriver är det i Konungariket Sverige.

lyssna på dethär!

Jag kommer få ledigt nyårsveckan från jobbet+det kostar inget att avbeställa bflygbiljetten+jag har rummet hos Paquita+Dessutom så går det att ta skjuta upp skolan en vecka.

Detta betyder:

Att jag kommer vara hemma på nyår :-)

viernes otra vez!

så tar vi och lägger upp några bilder från i fredags. Tänka sig att en vecka ändå kan gå rätt fort, vi är redan på onsdag. Jag hade ritkigt roligt i fredags och bilderna kan ju tala för sig själva... eller vad säger ni?


   
   



Annars så är det jobbet som får min uppmärksamhet de närmaste timmarna och det är ju alltid roligt att man gör nytta. Är det finanskris så är det. och dessutom om CSN vägrar sluta leka sniglar så vad kan man göra.

Jennie, det är tre dagar nu!
Räkna med ett fett kramkalas på landvetter säger jag bara!


trött... typ

Grattis till Ida som fyller 1 år idag, för ett år sedan satt jag i alingsås på lusseröjj och muppade mig. Då såg livet annorlunda ut. Verkligen annorlunda ut. Tänk vad som kan hända under ett år lilla ida...

okej, såhär ligger det till! jag är trött på spanien. Ja, jag är trött på spanien. Eller mest att allt ska vara så himlans dyrt. Vart och kollat lägenheter idag igen och fortfarande får dem blankt nej! dessutom så kan man se det att jag inte har lust att komma hem halv elva varje kväll för att kunna göra läxor och småpacka för ingenting.

Dessutom har fortfarande inte pengarna från CSN kommit in och jag förstår inte över huvudtaget. två veckor ja okej, det kan man leva med, men en månad? jag är liksom pank nu! och inte sådär trevligt pank som man skojar om utan nu är det 15 € ute i fickan och nada mas på båda kontona. Okej, jag kommer få pengar det är inte det, men hur kul är det på en skala? När dem kommer i januari.

Räkna inte med julklappar från spanien säger jag bara, sorry, men magnus och hushållning med pengar verkar inte ha gått ihop. Dessutom tänker jag inte låna mer pengar av varken mamma eller någon annan. Men ett under får ske snart, kom igen JESUS!.

Hur som helst, nu när jag har fått ur mig all skit och trötta bitterhet så kan man fokusera på det roliga. Jag är snart hemma. Sent förvisso på lördag natt, men jag är snart hemma. Och det känns bra. Riktigt bra. Jobbet känns mindre bra, men fyra veckor till klarar jag, sen så får jag hitta någon annan sysselsättning. Jag kollade lite smått reseledar jobb nu till sommaren. Och ska skicka iväg CV till lite andra bolag också nu. Sen, jag är här för att lära mig spanska och den kommer nu. Pratar hellre spanska än engelska och det tycker jag är ett plus.

Hablas espanol?
por si claro!
(sen går det av bara farten)

tredje advent

* * *
[][][][]

Idag är det tredje advent och vi är äntligen inne på den veckan då jag kommer hem till lilla vargön. 15 veckor har gått ganska fort ändå, och det är inte att man börjar undra vad som kommer hända nästa 16 veckors period. nog om det nu och tillbaka till verkligheten. Myspyskänslan av att julen snart är här har innfunnit sig även i barcelona och mycket hade med äppel-kanelljuset från IKEA och julradion på högsta volym.

Jag hade fel förut, mitt csnbidrag har inte kommit än. Det betyder att jag inte hade några pengar att handla julklappar för och inte heller för att betala SI-fakturan som ska vara inbetalad idag. vad säger man, jag får hoppas på det bästa. Men saken hör att studieförsäkran ska ha vart inne nu, och det är i allra senaste laget om detta bidrag kommer i veckan. Mailade CSN gjorde jag i fredags.

På tal om mail. idag så började jag rumsökandet ordentligt. Och fick nys om ett rum i poble sec som skulle vara ledigt fram till slutet på april. Bra tänkte jag och åkte dit. Katter hade dem också vilket alltid är mysigt om man har haft djur innan. MEN fy i h*lvete vad äcklig lägenheten var. Smutsigt som in i norden, och man ska inte ens prata om köket. jag sa nej tack och gick därifrån.

Fick också svar ifrån Maria idag om att de hade kommit hem oskadda i lördags. Skönt med tanke på att det kanske blev lite mycket fest i fredags för de två tjejerna som skulle packa klart och åka med flyget klockan 9. Iväg kom dem allt och det var ju huvudsaken. Nu sitter dem i halmstad och jag hoppas ju innerligt att man träffas snart igen.


Nu ska jag iaf ta och sova så jag är pigg imorgon. Skola, jobb och även rumkollande på kvällen. Så måste jag börja packa också...

decemberlördag

kan inte skriva mycket nu, då det är ett liv på språng jag lever och jag kommer skriva mer imorgon om både går- och dagens händelser. Ladda upp lite bilder hade jag tänkt att göra också. Dock sitter jag här och myspysäter med mig själv och faktiskt har förstått att det är en vecka kvar innan jag är hemma. Det du!

Pastagratäng, Citronfanta och Äppel-kanelljus

Dags att bege sig iväg till residenset och chokladbollstillverkning och på spåret-tittande, märks att man är svensk

el amor de espana


la vida es de
los que se atreven

på språng

igår skulle det bli utgång till razzmatazz men det blev något fel med komunikationen. Men jag drog till maria och anna för att slippa förfesta med paquita och vi skulle ta oss till trece men innan vi ens hade tanken på att komma iväg var trece stängt och klockan var halv fem. Då gick jag hem, och upp till skolan idag i tid.

Behöver jag säga att jag näst intill är död? Men jag kniper ihop och drar och jobbar nu och jobbar till nio och efter det blir det säkerligen utgång igen. Kommer jag leva imorgon? Självfallet, sen i helgen blir det julklappstittande då jag äntligen fått mitt CSNbidrag! iofs ska det gå till hyra och kursavgift, men man kan se en liten del som ett förskott på decemberlönen?


Fan vad jag längtar efter er där hemma just nu alltså. Med 9 dagar kvar så känns det obegripligt! Låt dagarna gå fortare säger jag bara.

Imorgon får ni se vad som hände ikväll. Men nu säger jag adios på en liten stund.


 


dumma mig...

Såhär mina vänner ser en favoritgaffel ut. Den är precis som alla andra men med den speciella kraften att paquita bara kan bli glad när hon äter om hon äter med just den här gaffeln. Annars känns det inte rätt. Och just den här speciellafavoritgaffeln hade jag sömndrucken tagit med till jobbet i tron om att det hade vart en vanlig gaffel...


och nej, jag skämtar inte

la pausa

har rast nu och börjar bli ganska trött. vet inte riktigt vad jag gör eller vill göra. Men jag sitter här och får leva med det ett tag till. Jag har bara jobbat i en vecka och behöver verkligen el dinero.

Börjar leta lägenheter nu på loquo.es och vi får se vart jag kommer bo sen, efter jul och efter familjemys. 11 dagar kvar och jag längtar som fan!

nej, dags att ringa igen.


it may be winter outside



snabb uppdatering från paradiset. Idag har det regnat och vädret är inte det bästa. Spanjorerna kallar detta vinter men jag vet inte, då kanske det inte är så farligt. Ska snart bege mig till jobbet och sälja eon till sena kvällen. Hade vart skönt om jag hade fått mitt bankomatkort tills dess men nej, posten är seg.

Äggmacka here I come!

i am on my way

det blev dock ännu en dag i sängen. Men för tusan vad skönt det har vart. Jag lagade mat förut och mådde så jävla dåligt. Ni känner igen känslan när man är påväg att bli sjuk? när hela kroppen är sådär känslig och det gör lite ont bara man rör sig... ja det ända jag ville var att lägga mig igen. Men mat har jag ätit så ni kan vara lugna nu.

Imorgon så börjar skolan och jobbet igen i fyra dagar. Fredag blir det ng en sjuhelsikes utgång för att säga hejdå till maria och anna som åker hem på lördag. Och vi får ta och fira att det är sista helgen vi alla är tillsammans också då veckan efter så kommer fredagen gå ut på att packa och att inte försova sig. Men nu på lördag ska jag in till las ramblas och kolla lite i affärer. Kommer ha fått på både studiemedlet och bankomatkort då så jag ska köpa mat. och kolla lite annat.

Vet ni vad jag kom och tänka på? Jag är sugen på att baka julgodis, eller kanske inte att baka: snarare äta. Så mamma, kan inte du vara så snäll och överaska mig med lite wienernougat, polkachoklad, skumkakor och knäck när jag kommer hem? Och sedan behöver jag en massa förslag om vad jag ska ge för julklapp till paquita.

Jag har tänkt att ge henne en äggklocka, men mer vet jag inte.

me siento fatal


herregud
, jag vet inte om jag klarar av den här paquita längre. jag vet inte ens om hon gör det med flit eller om det verkligen är så att hon inte är medveten om vilka tår hon trampar på? Igår i vilket fall beskylldes jag över att ha tatt hennes favoritgaffel. Vad är en sådan? Är det något spanskt som jag inte har lärt mig i skolan än. Men det är inte det värsta.

Igår var jag på bio tillsammans med det svenska ghettot och vi såg filmen asfixia. Mycket konstig film och det är den tredje filmen av tre möjliga som jag inte förstod. Och inte bara jag för den delen, det var de flesta som inte förstod varken den eller quemar despues de leer och vi alla kom ut förundrade efter filmen quatro vidas. Men nu till saken, hem kommer jag vid ungefär ett och är rätt trött så jag bestämmer mig för att sova.

Men såklart att Paquita har varit inne i mitt rum och såklart att hon har öppnat balkongdörren, antagligen för att vädra eller nåt. Men jag har ingen tanke på det. Inte heller kan jag tänka att elementet är avstängt, men mina vänner det var det. Så fem vaknade jag i fosterställning och frös, trots täcke, trots filtar så kunde jag inte röra mig utan fokuserade enbart på att somna om, vilket jag kunde också. Men resutatet är att jag sitter just nu, med ont i hela kroppen och en ganska säker början på en förkylning. Vilken inte kommer bli bättre när jag är hemma i det fisigt kalla landet sverige.

En alvedon senare så kanske jag kan vara på bättra humör.
Jo, det är jag på i och för sig redan! Jag fick reda på antagningsbeskedet för våren och jag blev antagen till både Europakunskap och politiska ideologier. Distansundervisning på halvfart,det är vad jag tnkte syssla med lite under våren. Glad blev jag i alla fall, för det betyder att jag inte behöver oroa mig att jag har för mycket fritid.

Vad händer annars idag? Jo jag ska ta och duscha snart och sen bär det iväg på en promenad för att rensa lite tankar. (okej, för att komma bort från paquita) jag vet dock inte om det är så smart att gå runt snorandes och man kanske bara ska vila för att förhindra att gå till läkaren och fixa baja medica. Men jag har inte direkt vart ute på hela helgen och jag kommer antagligen ångra mig.

julklappen från Transcom!


Cava, Vino Tinto, Vino Rosado,
Cortados, Turrón de Jijona, Turrón de Alicante, Turrón de Yema Tostada,
Delicias de Turrón, Turrón de Chocolate Crujiente, Surtido Tradicional,
Paté Iberico, Kortetuí, mintpastiller.


Plus julklappen från min TL som inte finns med här
  • Ballerinakex
  • Julmust
  • Julskum
  • Geléhallon
Vad säger man. Shysst företag och stor peppning för att vilja vara kvar?

andra advent

Shit! Shit i h*lvete var vad jag tänkte när jag vaknade idag. Jag vaknade förvisso pigg och utvilad men va fan, klockan är 2 och dagen är i princip förstörd. Eftersom att det är första söndagen i månaden så är de flesta museum gratis idag och jag hade tänkt att dra till MNAC. Men nu är det försent och min portion av kultur får jag vara utan denna veckan.

I och för sig, jag har ju faktiskt sett på filmen volver och det kan jag stilla mitt dåliga samvete med. Varför har jag dåligt samvete över huvudtaget då? Jo, jag har tänkt såhär: Jag är i spanien och barcelona och då måste man ju uppleva spanien och barcelona. Det gör man inte genom att sitta och dega med chips och cola en lördag, hur trevligt det än är.

Men titta här, nu är jag filurlig alltså. Imorgon är det måndag, okej det är en annan vecka, men vi är långlediga och imorgon klassas som söndag och blir då fortfarande en del av denna veckan. Och imorgon hade jag tänkt att dra till mercado de santa lucia framför la catedral. Jag måste ju också ta ett kort och visa julkrubban på plaza de sant Juan. Den är rätt frän.

Nej, dags att smsa maria och resten ur svenska ghettot för att se om de är lika slöa som mig och om vi ska dega tillsammans. Jag önskar en en trevlig andra advent.

*  *

[] [] [] []


el explosión de Gavà

BARCELONA.- Un total de 28 personas, entre ellas siete menores de edad, han resultado heridas en la explosión producida en un bloque de viviendas de tres plantas situado en la zona de ca n'Espinós, de la localidad barcelonesa de Gavà. Según la consejera de Salud de la Generalitat, Marina Geli, "peligra la vida" de 18 de los 28 heridos, ya que sufren quemaduras en más del 60% de su cuerpo, y en algunos casos en más del 90/ el Mundo.es

Måste ju skriva om vad som händer i Spanien egentligen. Detta tycker jag är riktigt hemskt. Gasexplosionen bara kom i onsdags och har liksom chockat en massa människor. Jag blir lite rädd egentligen, eftersom att vi har gas här i lägenheten och det är skrämmande. I en storstad, i en miljonstad så kanske man kan tänka på vad det är man använder och hur många människor en eventuell olycka kan påverka.

Jag skänker iaf en tanke till dem just nu

I love to love

...but my baby just loves to dance

Jag har haft den där sången på hjärnan hela dagen. varför, det vet jag inte och det sjuka är att jag inte hört hela låten eller tyckt den vart särskilt bra heller. Men i love to love ja det har jag sjungit som en galing. Annars så... ja det är lördag och jag var ute igår. Men det pratar vi inte mer om. Det finns en anledning varför nykterister existerar i vilket fall och jag ska bli en av dem (igen)

Potatisgratäng blev det till middag i vilket fall och jag har hunnit se på spåret och ta det lugnt lite grann. Om 2 veckor så är jag hemma, det betyder att jag kommer sitta i min fotölj, i min morgonrock med min amanda och bara njuta av livet. Sen, ja om 3 veckor är jag tillbaka i spanien.

Jag fick en julklapp av Transcom också. En bild kommer snart. Men paketet vägde fan 6 kilo och kånka runt på den till metron var inte så lätt. Men sen är man ju sjuk, ens verklighetsförankring är rätt twistad efter man har vart här nere ett tag. Varför jag tar upp det är just för att jag kom på mig själv när jag var påväg till jobbet igår. Då gick jag med vinterjakan palestinan virad runt halsen och vantarna på. Fullt normalt för att vara i december. Men sen såg jag på termometern och det stod inget mindre än 22 grader! 22 grader det är ju för fan sommarvärme och jag går runt med vantar!!!!

I'm signing out och så hörs vi imorgon.

öppna upp ditt fönster

Jag klarade provet. Med 86.5 % rätt. Och ja, det är sjukt bra för mig!!! Aula 5 på tisdag då vi har långhelg och är lediga på måndag. Tack Gud att jag bor i ett land där det finns mer helgdagar än vardagar ibland. Idag tittade vi på filmen Volver och jag gillade den skarpt. almodovar vet vad han gör i vilket fall. Och få äta choklad på lektionstid, det finns inte mycket som slår det.

Ska snart bege mig till jobbet och snacka elbolag med trevliga människor. Vi ringer mycket till Karlsstad nu och där har kommunen vart så smart att ha ett eget bolag som heter karlstadenergi vilket blir ju bra, då det blir min framtida boendeort. Inte iår dock, och förmodligen inte nästa år heller, men nån gång.

Kom hem nu och fick se att SI har skickat en påfyllnadsfaktura. Vilket betyder att jag måste betala mer än beräknat för spanska kursen, därför att kronan har gått ner såpass mycket. Inte så trevligt till juletider, men jag får leva med det också antagligen. Jag hoppas på att CSN skickar mina pengar innan den 14e december annars så måste jag väl ta ett såntdär mobillån och det vill jag verkligen inte. Jag hatar att behöva leva på gränsen liksom. Det är inte roligt över

men..hur skulle världen se ut om alla gick runt och var ledsna hela tiden? Nej usch nej... det går inte.

en halvtimme

En halvtimme sen ska jag bege mig till jobbet. Kommer väl hem vid nio, hav tio och då är det råplugg på imperfecto-subjuntivo som gäller. Imorgon har jag nämligen prov. Och att man har klarat av ytterligare en nivå, det ska firas som in i helvete imorgon kväll.

Måste fixa iordning lunchen och sådär nu. Och sen måste jag lära mig att sova en halvtimme emellan skolan och jobbet. Annars kommer inte jag orka med ett hektiskt schema. Fast det klart, det här med att gå i skola och jobba har inte vart problem innan. Med unf menar jag, men man vande sig av det där också.

Skickar iväg blanketten till CSN idag. Det känns gött det med :-)

EN SAK TILL

Om sådär 17 dagar så kommer denhär filuren hämta mig på Landvetter

la lista

Okej, här är saker som jag saknar och vill ha till jul (eller när jag är i Sverige)

  1. DREAMTEAM
  2. LÖSGODIS
  3. Lakits
  4. Korv med mos
  5. Lussekatter
  6. Svenskt fika
  7. Mjölk
  8. Julmust
  9. Familjen
  10. TV tittande
  11. Snö
  12. Katterna
Kul att det jag saknar är godis och mat mer eller mindre... Kul magnus, nu vet man vad nära och kära eller annat löst folk betyder för dig. Du kan ju lika gärna vara instängd i ett litet skyffe bara du har godis. Skit i vännerna och sådär, bara du har laktits. Okej, nu vet ni också att det inte är så farligt egentligen, jag är ganska human och kärleksfull när jag lägger den sidan till.


Idag så var jag på jobbet för min andra dag. Och jag tror att det kommer gå bra. Med ekomikriser och tjafs så får jag vara glad att jag har möjlighet att tjäna pengar. Då mat är dyrt. Riktigt dyrt. Men samtidigt så är det inte bara ett jobb för jobbets skull heller. Nu när jag äntligen sa till paquita att jag flyttar den 20e decemeber och när folket i skolan lutar så ja, behöver jag utöka min vänskapskrets och hitta boende ordentligt.

Vad händer mer då? Nej inget direkt... man får vara glad att man lever säger jag
 
En sak till: Idag är det exakt  5 år sedan jag blev av med tandställningen!
Det krävs att tänka på

estoy feliz

El primer dia de deciembre kunde inte börja bättre. Vaknade och kom i tid till jobbet och ganska slutkörd kan jag väl erkänna just nu. Lite tom och sådär. Men det kändes bra. Bättre än multi i vilket fall och det är vad som räknas. Och jag kan stå ut ett bra tag, nu med lågkonjunktur och allt finns det inte mycket mer att göra.

Och på tal om pengabrist så är det inte akut längre. Min underbara moder har skickat ner pengar och dessa kom i ett fint kuvert med två frimärken på och låg på mitt städade bord. Så imorgon är det jag som storhandlar. Känns bra det där. Eller okej, jag ska allt hushålla som fan med dessa pengar. Men ja, det var ett glatt besked. Dessutom så måste jag imorgon ta med ett CSN formulär till skolan och så jag kan få dem skriva under och med det också få studestöd. Jajamen. Här är det livat.

Så julkalender och vinterkärlek är vad som står på planeringen idag. (och såklart plugg för provet)
Önska mig lycka till!

RSS 2.0