not the final countdown...

Jag klarade provet, med nöd och näppe. Men jag klarade det! Vilket kändes bra och jag kan gå vidare, lärt mig läxan att göra läxan. (för att låtsas vara vitsig) Idag har det vart otroligt grått och trist och nästan som höst i Barca. Inte roligt och lite trist. Så här nedan är en lista på saker som jag fokuserat på idag för att hålla mig glad.

Igår var vi ute och käkade på dostrece som är en helt sjukt bra restaurang i raval, jag tror jag har nämt denna restaurag innan och jag rekomenderar den skarpt. Gå dit när ni besöker Barcelona. Sen drog vi tillle bosque de les fades som är en trädbar i Drassanes som jag också kan rekomendera. Det är den enda baren som jag hittat just nu som har alkoholfria alternativ tryckta på drinklistan i Barca. Vi var där eftersom att meagans kanadensiska kompis från Dubai var på besök och åkte hem idag. På tal om att åka hem, jag är hemma på besök om en vecka nu! Kul att tiden går fort.

10 saker som jag är glad över idag

Jag har ingen finne i örat
Jag jobbar inte som gynekolog
 eller Jag sitter inte i en gynekologstol
Två (snart en) marsbars finns  i min jackficka
Lön imogon
Jag har en timma kvar på jobbet
Barcelona
Jag satte upp mitt intresse på en lägenhet i karlstad
Det är en vecka tills jag får äta lakrits
Youtube.com
1 dag tills fredag


Planen för idag: Laga pizza, sova och längta efter helgen, då ska jag uppenbarligen på en ölfestival... de kanske finns något annat där med. Mat och en cola kanske? Nu dags att fortsätta ringa mer.

snacka om

Igår såg jag min första råtta i Barcelona. Ja det var lite jobbigt, men jag klarade av det också. Bestämde mig att gå hem igår från jobbet och det var skönt att rensa tankarna och sådär. Annars finns det inte mycket mer att uppdatera om. Jag fick min första actionplan idag, jag har prov imorgon och någonhar läckt ut amoniak på kontoret, och förösker dölja det med rosdoft, kanske inte så smart och mitt huvud det värker och jag ska ha prov imorgon och försöka plugga ikväll kanske inte kommer gå så bra...

Jag älskar kaffe och min kaffebudget är fucked up just nu... bara så ni vet.
Dags att återgå till cirkusen

Planer

1. Popcorn
2. Antikrundan
3. Deberes...?

soliga måndag

Vad kan man sägam fy fan vilken bra helg det har varit. Fullt upp - non stop and I like it! I fredags blev det Chatelet, en bar i Gracia som var riktigt trevlig och väldigt nära min lägenhet! Otroligt skönt då jag slapp att springa omkring för mycket. Men efter det så blev planerna otroligt ändrade.

Minns ni att jag sa att vi skulle till La Molina och åka skidor? det sket vi i, för det blåste storm. Riktig storm, barn har dött och tak har blåst av. Inget som är direkt vanligt i Spanien, och folk blev uppmanade att inte lämna huset i lördags. Vi trotsade det ändå och jag och Lowe möttes upp vid MACBA - Museum Arte Contemporal de Barcelona. Vilket resulterade i en riktigt trevlig lördag. Sen på kvällen så blev det en bar i poble sec och sen vidare till några andra barer. Vid 2 tiden var jag hemma och kunde somna så sött.

Söndagen, försov jag mig. (som vanligt) men vi kom iväg till Montserrat. Shit vad trevligt det var där uppe och jag har både åkt linbana och vandrat omkring på ett berg. Sett ett kloster, en kyrka och en svart madonna. Vilken utsikt det var sen, och dit ska jag ta med jennie när hon kommer ner i april. Kvällen spenderades hemma och jag är glad för det. Hade inte orkat vara aktiv över huvudtaget.

Nu är det återigen måndag och jag kommer hem om en vecka (okej 10 dagar) det är 6 veckor kvar av mitt år som 19åring och jag ska fortsätta att leva livet ett tag till. Planer för denna vecka är 3D biografen Imax, dessutom någon form av utgång, shopping och lite relax.

Puss så länge!

oneoneoneone

blir om man säger det fort e-on!

- Hej, jag heter Magnus och ringer från elbolaget e-on
och jag söker den som har hand om elen där idag?

- Men lilla vän, det är fredagkväll... borde inte ni veta det? 
- jaha, jag som trodde det var måndag!

Vad mer kan man skriva, det räcker för tillfället anser jag. men jag jobbar liksom inte enbart för att tillfredställa ett behov av att prata med en datorskärm sex timmar om dagen!

estoy resfriado

Skönt med en uppdatering ni få, men ytterst trogna som läser min blogg! Jag ska bli bättre jag lovar. Men mina dagar är hektiska, minst sagt. Iofs har det inte hänt något speciellt sen i söndags.

OBS;om ni vill ha beställningar från spanien till den 5e februari säg till;OBS

Trött, lättretlig, ingen aptit, kliande hals, sömnsvårigheter, kall när det är varmt, rinnande näsa och allmänt negativ. Det kan bara betyda en sak: jag är påväg att få en dunderförkylning. Vädret är inte det bästa, eller ja det är ju varmt och så, men det håller sig inte jämt, utan ena dagen är det sommarvärme, den andra är det höstregn och så kan det ändras från dag till dag och timme till timme. Jag var alltför optimistisk i helgen när jag satt uppe i Parque Güell och njöt. Lättjan har slagit tillbaka och den har slagit ner mig hårt.

Hur som helst, jag sitter just nu, med aningen despererat behov av sympati, och ringer till dryga människor som uppenbarligen inte vill ha någon bra och billig el. Jag tycker kanske inte att detta jobbet är det mest ultimata och ska gå och snacka lite idag efter jobebt på lite barer för att se vilka jobb de har att erbjuda en liten magnus. Tills dess så fortsätter jag här och stirrar i min datorskräm eller mobildisplay. Mobildisplayen mer just nu faktiskt... jag väntar samtal från Stena Line.
Jag börjar bli en jävel på att laga mat. Det är fantastiskt! Jag kokar soppa, fixar lasagne och stejker pannbiffar som en mästerkock. Och det känns riktigt bra. För dessa storkok jag gör, de får mig att bli superglad, supermätt och superrik. Man kan leva på samma soppa i en vecka och då kostar ingridienserna 2 € som max. Och jag har en matbudget på 250€ gissa vem som kommer att käka ute varje helg? Okej, det kommer jag inte... men man kan ju alltid låtsas. Jag längtar tills jag flyttar hem lite så jag kan laga mat åt alla andra. Så de kan lovorda mig och ge mitt självförtoende en skjuts. (jag hoppas verkligen att ni fattar att jag är smått ironisk med den sista frasen) 

Vad kan jag uppdatera er mer om? Jag har pratat statusrapport från jobbet, vädret och lite känslor och förkylningen. Det är nu 2 veckor kvar innan jag kommer hem på besök och jag ska ta med mig så mycket tillbaka. Sen måste jag prata med mamma också om de kommer ner när jag fyller 20. Kan ni fatta, jag fyller 20 om typ 6 veckor. Då är jag vuxen på riktigt. inte någon fisig tonårig utan en mogen 20 åring, med fru, villa och vovve på ingång. Hemsk tanke det där, riktig hemsk tanke. Jag får helt enkelt göra det roligaste jag kan av min sista tid som ungdom... några förslag?

Vet ni vad som slog mig! Det absolut värsta tillfället en telefonförsäljare kan ringa. Tänk er detta. En mysig middag med din flickvän, tända ljus romantisk musik och massa kärlek. Sen när det väl är dags för själva finalen och ni ligger i sängen och ska precis nå klimax när telefonen ringer. "Hej jag heter Olle och ringer från elbolaget Eon!" Det måste ju vara den tidpunkten där hatet mot telefonförsäljare måste vara som högst. Samtidigt rätt så komiskt. Har någon tänkt på att kanske skriva in det i en sketch? Kom isåfall ihåg vart ni hörde det först.

Nej usch, jag borde verkligen gå hem och skaffa mig ett baja. Jag ska inte sitta här och jobba när jag mår såhär. Snabbt bara: På fredag blir det maskerad, lördag trip till montrserrat och på söndag ska jag åka skidor. Japp, helgen ska vara en bra helg!

Bättre att äta fläskkotlett tillsammans
än fläskfilé ensam.

favorit citat från filmen tillsammans.

söndagmorgon

Nu testar vi en ny sak, klipa och klistra för att vi ska förstå vad som skrivs. Jobbigt, ja, det är det men vad fan, lev med det.
Jag måste verkligen aktivera mig idag, på ett eller annat sätt, att ligga och slöa i sängen är inget alternativ! Dags att hoppa in i duschen och börja dagen.

Annars så kan man väl bara säga att jag gillar Barcelona, och nästa vecka ska vi till Montserrat och då kommer bilder. Men jag börjar fundera. Vad vill ni ska stå i bloggen egentligen? Jag kan skriva om allt möjligt men mestadels för migsjälv... och jag behover organisera mig sådär smått. Har en massa tankar i huvudet på vad som ska hända när jag är här i Barca och när jag kommer hem. Men vet inte.. nu svamlar jag..

Men jag kan sätta igång med dagen så skriver jag sen, det låter bra!

saturday

my keyboard sucks, and therefore i'm writing in english... puedo escribir en espanol tambien, pero creo que no todos no comprenderen entonces. So, what about yesterday and this lazy saturday that could be interesting, pues... nada i guess. Just wanted to say something and prove that i still am alive.

We went to Guru ayer, and that bar was really nice, cool atmosphere and never the less really nice people. Didn't get drunk and got home a little bit after 2, so a great evening for me.

We (Meagan, Kathryn and I and perhps a lot more) are going to Madrid for Easter. Made plans yesterday and i think it will be fantastic to see the capital of Spain and party during the springtime and perfect aswell becasue by then i would have quit my job and would be free to do lwhat i want, and besides. Jennie is coming down at the 24th of april and she is staying until May 1st and then we both would be going home... But back to Madrid. Flights are cheap and Hostels aswell. Have to save my money a bit...

Today, a wonderfull sunny day in Barcelona, I haven't even got up yet. And it's almost three... but nevermind, i think that parque Guell is still open and i will take a walk later. Tonight, what will i do tonight... Probaby will i be hanging around in Gracia or downtown, depending on the others...  I have to start going out clubbing agian, can't just sit around, eating and sleeping... No have to start dancing!

men vi ses!

puss

Fräcka Fredag

Jag tror minsann att det fanns ett tvprogram, ett sextvprogram som hette så på 80-talet. Inte för att jag skulle kunna ha sett det men jag har sett På Spåret och Doobidoo och alla andra pensionärsprogram så någon information har väl slinkit in... mystiskt det där i alla fall.

Och ja, jag vet att jag är dålig på att uppdatera. Men mycket i skolan, mycket på jobbet och sådär så inte mycket tid till annat. På tal om jobbet så ska jag spy galla just nu. Igår så fick jag rent ut sagt en idiot i luren. En man i kanske 50 års åldern som hade Telgeenergi och vi pratade el. Jag säljer då för e-on om ni inte visste det innan. Men hur som helst, jag fick reda på att jag var en jävla idiot och skulle fara åt helvete då jag var värdelös som människa. Jag tyckte inte det var så jävla roligt kan jag väl säga och en man på 50+ ska veta bättre än att gorma och skrika åt en annan vuxen människa. Och man kallar inte, oavsett om man är telefonförsäljare eller inte, en annan människa för värdelös. Ingen har rätten att säga så, ingen! Och mitt självförtroende gick ner i bott, och mådde riktigt dåligt. Fy fan säger jag bara för medelåldersgubbar som måste självförverkliga sigsjälva med att trycka ner andra. Idag dock... så är mitt självförtroende och humör uppe där det brukar vara.



Idag så är det som sagt fredag och skolan är slut för denna veckan, och snart även jobbet. ikväll så blir dett att debutera för detta året i barcelonas nattliv och dra till Trece och kanske några andra barer för sällskap skratt och annat skojfriskt. Hur man ska ta tillvara på helgen vet jag inte riktigt än. Men förmodligen så kommer jag jobba på att ta det lugnt, distansera mig från verkligheten och förhoppningsvis fånga dagen.... Men vi ska till montserrat nästa helg, och tro det elelr ej men åka skidor den 25e januari. Jag - på ett par skidor, jag vet absurt som in i helvete! Men jag lovar att ta bilder så att någon får ett gott skratt iaf.

En annan rolig sak som jag vill dela med mig av är att: min ansökan till Stena Line har kommit in och jag har även gått vidare i antagningen! Jag hoppas innerligt att Jennpa också går vidare (låter som idol eller ngt.. men det är mycket mer spännande) Kul tycker jag att det är i vilket fall för det kan ju betyda att jag kommer att jobba i sommar med något helt annat än vad jag gör nu och har gjort innan. Inte för att varken E-on eller Göstas är dåligt, men variation är aldrig fel.

(ps: datorn är fortfarande inte fixad varav inga bilder)

el spiritu

Jag känner att min spanska börjar gå nedåt. Att jag inte längre har samma energi att utvecklas språkmässigt och det märks på mitt studieresultat. Har inte gjort läxorna ordentligt sen förra terminen. Men det får bli ändring på det. Japp det måste det bli!  på abcCollege pratade vi om kärlek idag och om öde och lite såntdär. Efter att ha lyssnat på en Tangolåt om att när man blir fattig försvinner kärleken... skum, idé det där och jag gillar inte när folk har en pessimistisk syn på kärlek och förhållanden. Jag vill faktiskt tro att det finns något hållbart, evigt och att det krävs arbete självklart men att i grunden har man något att luta sig tillbaka på - hela livet!

Annars då... jo det är fantastiskt väder i barcelona! Jag, i mina solglasögon, uppknäppta jacka och promenerar och myser. Me cuesta mucho trabajar ahora.... men vad ska man göra pengar är pengar! Dessutom har jag tid att fixa lite läxor så jag slipper det inatt.

Jo igår, tog jag en promenad efter jobbet för att möta upp Lowe vid Ciutadella och vi skulle hitta på ngt. Det blev bio och filmen the spirit. Helt okej film men inte min stil kanske. Action/seriehjältestuket ja det kan funka men, efter the dark knight, spiderman och faktiskt filmer med hög standrad blev det lite bakslag. Men Scarlet Johanssen är kanske världens snyggaste brud, och som nazisoldat blev den lite porrig.
 
Okej måndagskväll iaf, men jag kunde inte somna förrän vid 3 tiden så det blev lite sömn inatt. Och upp tidigt idag för att hinna till skolan, sen till jobbet och lång kväll igen... och samma imorgon, samma på torsdag, samma på fredag, what a life!

Mer har jag inte och säga, just nu i vilket fall. 

paseando

Jag kommer skriva lite kort om helgen först

  • Fredag - Jag kom hem efter jobbet, ganska så kinkig och trött så utgången skippade jag och dessutom regnade det så det blev en trevlig hemmakväll.
  • Lördag - Jag bestämde mig för att utnyttja det otroligt fina vädret och ta en promenad. Och vilken promenad det blev. Jag lyckades promenera mig runt hela Barcelona ungefär och det tog nästan hela dagen. Först gick jag till la sagrada Familia och tog några kort* på denna mastodontbyggnad. Sen, begav jag mig nedåt centrala delen av staden och från Triumfbågen till Parque Ciutadella satte jag mig ned ett slag i vårväder och bara njöt. Sedan begav jag mig till las Ramblas och Barrio Gothic och kollade in Rean och jag hittade faktiskt lite grejer som skulle vara nice, exempelvis en kavaj för 25 € och lite chinos och så, men jag gick därifrån utan ett dugg då jag inte var på sådant humör. Kvällen spenderades, med onda fötter i min säng och med god mat.
  • Söndag - Jädrans vilken slappishelg det låter som, men jag fortsatte spåret med att ta det lugnt, kollandes antikrundan och gjorde lite läxor.

Idag, måndag så har jag vart jädrans produktiv. Jag har nämligen sökt lite jobb. Stena Line, VL-resor och Resemakarn för att nämna några. Sen visserligen får jag vara mer aktiv med detta jobbsökande, men det är svårt, finns ju inte så många jobb direkt i Sverige, eller någon annanstans. Nu sitter jag och skriver och jobbar på. Ikväll blir det bio om vi hittar en bra film, om inte så kommer jag somna sött.

Jag fick ledigt den 5e och 6e februari nu också, så nu behöver jag inte oroa mig för det, ska bara fixa att klämma in en långfika med världens mest underbara också. Dags att ringa lite mer!
puss och kram

*foton kommer så fort datorn har fixat sig!


men lilla vän...

paquita målar om hemma, eller ja inte hon direkt. Men det ska målas på element, i tak och på rör. Varför? Det är fult när rören syns. Sure... Helt okej argument.

Jag har bytt lärare i skolan nu. Gabriel heter han och han favoriserar elever. Och inte mig, därför reagerar jag kanske? eller så är det att det är så tydligt att det blir pinsamt. Jag saknar Gema, hon var i alla fall trevlig och brydde sig om allihopa. Men men, jag skiter i vilket, bara jag lär mig.

Har suttit nu sen klockan 2 (klockan är halv 8) utan att få ett enda samtal. Vad betyder detta? Jo mp3, kladd och bloggkollande tills jag spyr. Men life goes on. man tar en dag i taget och jag vet att det blir bättre nästa vecka, när jag slipper jobba själv. Jag har andra att prata med, så risken att prata med sig själv är minimal, jag utvecklar inte en psykos så var lugna!

Snart är det helg också och mina planer för helgen är än så länge minimala. Kanske jag ska ta och besöka la Sagrada Familia eller något i den stilen denna helgen? Att sitta i min morgonrock känns inte som mitt första alternativ just nu, speciellt när inte datorn funkar. Barhäng kanske? Mojitomagnus måste man ju finna igen. Denna gång som virginmojitomagnus. (virgin=alkoholfri)

Dagens låt: On and On med Agnes (ja faktiskt)

puss 

3 days down


I Barcelona har det snöat, om än bara på Tibidabo, och kallt är det. Så snö kommer man inte undan, inte ens i palellans förlovade land. Jag är otroligt glad över att bo hemma hos Paquita och hon har blivit ritkigt sympatisk nu. Vilket jag gillar skarpt. Life is wonderfull och vad mer kan man göra än att go with the flow. Men hemlängtan har inte lagt sig riktigt än.

Visst är det sjukt att man verkligen kan längta tillbaka till snö, kallt och tristess. Det händer ju inget i Vänersborg och när man väl är där så vill man bara därifrån. Men det finns något visst, men sin hemby, så enkelt är det. Nu måste jag bara ordna så att Barcelona känns som det gjorde i höstas.

Vad har hänt annars? Jag gav Paquita laktits igår och jag tror hon skulle avlida. Djungelvrål var inget för henne. Och fuktigheten i luften gör dem inte goda, saltet försvinner och de blir alldeles kladdiga ifall ni ville veta. Men jag käkar på och njuter.


Jag har nu en massa att se fram emot också:

5-8 februari: Hemvisit
9 mars: Jag fyller 20
31 mars: Jag säger upp mig från jobbet
Påsken ska firas i Paris
25 april: skolan slutar
24-30 april: jennpa kommer ner och jag åker tillbaka till Sverige på obestämd tid.

Planerat är också att familjen kommer ner på kalas i mars där någon gång. Dessutom så kommer Helena flytta ner i början av april, när vet jag inte riktigt. Men det ser jag fram emot också.
 

Jag ringer på i lugna ro, sitter ju helt ensam på kampanjen som ni vet och timmarna blir aningens långa. Men man tar en dag i taget. Jag skriver blogg nu, förut la jag patiants. Än är inte datorn min fixad och min snälla morbror har skickat ner lite hjälp så nästa vecka ska det vara fixat.

JAG VET: Bilder ska komma, när datan är fixad kommer ni att få se bilder från mitt underbara liv. Jag har fattat att bloggen är lite halvdan jusst nu. Puss på dig så länge.

Detta är fränt asså

Här kommer den: magnus egna budget! Den är realistisk och jag tror starkt på den sörru. 
Inkomst:          

Lön: 900                 
Övrigt: 50                         

Totalt: 950

Utgifter:           

Fasta avgifter


Hyra: 350

Internet: 15         

                       

Rörliga avgifter          

                       

Mat: 250

Kaffe: 25

Barhäng: 50

Telefonkort: 30       

Metrokort: 20
Utflykter: 60

Annat: 100


Totalt: 900


= 50



Nu ska jag skaffa bicingkort! och det kommer att sjunka min budget ytterligare. yeah! 

estoy trabajando

Buenos tardes från ett mörkt Barcelona. Kvällen har infunnit sig och vad gör jag, jo jag arbetar. Själv kan tilläggas då E-on gruppen jobbar dagtid. Så nu är bristen på saker att göra total. Men pengarna behöver jag även om det nog inte är värt det. Tar en månad i taget, det är vad man får göra helt enkelt. Hem kommer jag den 30e april ifall ni undrar, för killen bokade sin hemresebiljett idag för det är absolut det bästa (läs billigaste) man kan göra.

Vardag? Vad är det när man är i Barcelona. Jag kan verkligen inte finna ro utan bara känner mig tom. Har inte direkt hemlängtan men känslan att börja om igen, den får jag verkligen inte grepp om. Hur kan man i en stad med 1,5 miljoner invånare, på en skola med massa människor, på ett jobb med svenskar känna sig som ensammast i världen? Jag gillar verkligen inte den känslan och om det är någon som har lust att berätta hur man blir av med den så får man gärna berätta det.

Det som har hänt sen sist jag skrev är att jag förstår inte hur långsamt ett land kan vara. Jag flög tillbaka igår och sov mestadel av tiden - tack och lov för det! Då jag fick sitta brevid en tjock dama med alldeles för mycket grejer. Sen tog tåget alldeles för lång tid för att jag skulle bli tilfreds. Hem till Paquita kom jag vid 9 och då hade planet landat halv sju kan tilläggas. Men skönt var det och Paquita hade köpt hem både cola och ägg till mig. Underbar tant det där egentligen, eller vad säger ni?

I skolan idag så var inte Lowe där, vilket han borde ha varit men skitsamma, han klarar sig. Jag däremot träffade nya människor och vi satt nere och drack kaffe och snackade spanska. Det var skönt att när man kunde ha pratat engelska så väljer man mekanuskt spanskan. Det känns som att man faktiskt är på en högre nivå då och det är ju vad jag vill vara på. Men skolan kändes lite mysko nu när svenska ghettot är borta, det ska dem veta.

Min dator har cepat sig också. jag vet inte vad jag gör, men jag går förmoligen med en förbannelse över mig. När jag skulle logga in i lördags fungerade den som vanligt. Men så startade jag dne här i spanien och får upp ett meddelande när jag skulle logga in att på grund av något fel kunde jag inte logga in ordentlgit utan loggades in utan några dokument, musik eller bilder. Och nu är den cp. Jag får ringa stefan så att han kanske kan guida mig härifrån. Något måste ju kunna fixa tycker jag. Så stefan, ifall du läser detta är du mer än välkommen att slå mig en pling.

Till kvällen så måste jag handla mat. Imorgon är det trettondagen och det betyder att jag är ledig. Men det betyder också att allt är stängt. Så om jag ska kunna äta idag och imorgon behöver jag något i kylskåpet. Men det kan också hända att jag går ut ikväll, även om jag kanske inte riktigt känner för det. Jag har inte ritkigt budget för detta liksom. Okej, det har jag, så nu ljög jag. Jag ska också ta tag i mitt nyårslöfte om hushållning av ekonomin i form av att skriva en månadsbudget. Där jag verkligen har koll på hur mycket pengar det rör sig om så jag inte hamnar i april som jag gjorde i december.

Dags att prata lite mer i telefon, även om jag inte får några samtal men vet inte riktigt vad jag skriva mer. jag har tömt ut mig på information just nu känns det som. Kanske inte heller det mest positiva hej-jag-är-tillbaka-i-spanien-inlägg man kan finna. Så avslutar ju helt enkelt med att skriva att spanien har en massa att erbjuda och jag ser fram emot både en visit till Tibidabo, Ciutadellaparken och kanske även en tripp till mallorca på födelsedagen. Jag älskar palmerna och att man inte behöver bära vantar i januari. Jag känner mig tillfreds med att slippa betala 100 kronor för att åka bussen hem och att man kan gå ut och dansa andra dagar än torsdagar. Men livet måste vara svårt för att det senare ska kunna bli lätt och la vida es de que se los atreven - livet är det som man vågar (fritt översatt)

Puss på dig och saknar dig
Magnus, återigen barcelonabo

live från arlanda

På en flygplats händer det ganska mycket och jag kommer att tänka på flygplatsscenen i Love actually där alla är glada, lyckliga och tillfreds med varandra och allt händer. Tråkigt att det inte kunde vara så här. Jag ser en massa folk men det är inga direkta kärta återseenden eller tårdrypande farväl som man kan titta på och göra livet lite mer nostalgiskt och fint för mig.

Jag har nu:

  • tagit en powernap eller två
  • Kollat godis
  • blött näsblod
  • Förstört mina hörlurar
  • pratat i telefon
  • ockuperat mig en dator
  • läst de flesta bloggar jag regelbundet läser

OCH DET HAR GÅTT DRYGA 2 TIMMAR

men frågan är ändå om det verkligen är så farligt då? lite fritid och egoqualitytime är ju inte fel. Nej man kanskle har rätt, men jag är känd för att vara en bitter människa och ja livet blev genast lite gråare. Men för att förtrösta er så har jag en fantastisk panoramautsikt, det är blå himmel jag är inte förkyld längre och samtidigt så är jag snart tillbaka i ett varmt underbart land. jafg längtar tillbaka till spanien, kanske inte superduper mycket men fortfarande tillräckligt för att veta att dessa kommande 16 veckor ska bli ett lika stort äventyr som de senaste har varit. Och vem vill inte möta våren (kärleken) i Paris? Okej, Barcelona menar jag.

Jag skriver mer senare, när jag är tillbaka i España och har tid att skriva en liten resumé om min semester. Jag lovar då kommer bilder också. men min dator verkade fått sig ett spel då den hade återgått till fabriksinställningarna i morses och alla bilder, musik och sådär var borta. Läskigt det där.,, men tack och liov för piratebay och fett bredband hemma at casa de paquita.

Puss så länge. Nästa gång jag skriver är jag i konungariket Spanien.
- Nu, i sann pensionärsmagnusanda;  FIKA till överpris


2008 blev 2009

Nu är 2008 slut och det är svårt att summera lite vad som hände under det gångna året. Igår, nyårsafton var hur bra som helst och trots dunderförkylningen så mår jag ritkigt bra. Bilder från nyårsfesten och hela tidne här i sverige kommer upp snart med rubriken semester

Men man får ju skriva ner sina nyårslöften
  • Vara mer självständig
  • Börja planera min ekonomi
  • Vara spontan i alla lägen och chansa
  • Gå med i UNF igen
  • Tänka efter innan jag pratar
  • Uppskatta komplimanger
Okej, kanske inte världens mest konkreta mål jag har men jag tror ärligt att dessa kommer få mitt 2009 att bli till min fördel. Vad som händer efter april är också ett mysterium men det är vad jag väntar på! Jag har i vilket fall fjärilar i magen och fyra månader kan kännas som en evighet men det är värt det!
puss

RSS 2.0